| lovemanu a întrebat:

Sunt in clasa cu o fata minunata si o plac de ceva timp.
Nu am curaj sa-i spun ca o plac, ma tem de raspunsul ei.
in urma cu ceva timp ma imbratisa, de mai multe ori cand nu faceam ore povesteam toti din clasa si ea mi-a stat in brate.
O plac foarte mult cand ma gandesc la ea parca as avea emotii.

Ce sa fac!?!

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cu rusinea mori de foame, cu adevarul in mana si cu penisul in pantaloni. Daca ai fi fata as mai intelege dar tu esti barbat sau maturoi? Fii mai indraznet.Succes.

| DjNick112 a răspuns:

Frate, sa nu ajungi ca mine, eu nu i-am spus ca o plac timp de 3 ani, si rezultatul? Dupa 3 ani, a spus ca are prieten nu stiu ce, cand de fapt ea stia oarecum dar nu i-am spus si eram indragostit de ea foarte tare, din ce in ce mai tare ma indragosteam pe zi ce trece, am suferit mult, inca 3 ani dupa ce i-am spus cum sta treaba, si acum ma mai bantuie gandul ala, sa nu ajungi ca mine, eu zic sa-i spui, daca inca nu ai curajul asta, comporta-te ca si cum ai fii iubitul ei, ma rog, aproape, o iei in brate, o saruti pe obraz, si cel mai importat, fa niste gesturi frumoase, da-i haina cand ii este frig (chiar si atunci cand este in calduri, gestul conteaza) si cel mai important, sa petreceti mult timp impreuna, fara sa-i spui ca o placi, doar asta e evident de vreme ce ce comporti asa

| MskDesign a răspuns:

Cu rusine se moare de foame! Ce vrei? Sa-i spuna cineva in locul tau?!