Te vei obisnui cu gandu si nu o sa mai tii mortis dupa ea asa e inceputu mai greu la despartire
Vreau sa inteleaga toata lumea ca o vreau inapoi.
Atunci incearca sa discuti cu ea, daca nu merge pana la urma te vei resigna cu situatia in care esti
Buna!
Din departare nu prea ai cum sa o recastigi. Eventual mai aseteapta putin si vezi daca-ti duce dorul. Ai putea sa te intorci in tara pentru o saptamana macar si sa-i duci niste cadouri ( flori si dulciuri). Sa apari surpriza la ea.
Iubita mea a spus la toata familia si a mea si a ei ca nu ma mai iubeste si nu poate sa ma mai tina langa ea. a spus ca nu ma mai iubeste de mult dar nu a avut curajul sa imi spuna. dar totusi imi spunea ca ma iubeste si ca nu ma va parasi.
Atunci nu mai ai ce sa faci, e clar ca nu mai simte asta. Stiu cum e, astfel de promisiuni se fac tot timpul fara sa ne dam seama. Ne bucuram de moment si nu ne gandim ca ar putea exista un sfarsit. Insa daca o relatie nu e in permanente hranita apare monotonia si unul din partneri pur si simplu se detaseaza si atunci orice i-ai face nu prea il mai poti recastiga. Asta este, vor mai fi fete. Trebuie doar sa privesti pozitiv lucrurile si sa astepti.
Ea nu regreta ca s-a despartit. nu imi da un sms sau sa vorbeasca cu mine. vreau sa ma ajutati va rog. daca este aici un psiholog as vrea sa vorbesc cu el la telefon. sa ii explic tot ce s-a intamplat si sa ma invete ce sa fac. multumesc.
Cu timpul o să-ți treacă. Dacă chiar o iubești, așa cum spui, atunci trebuie să dai dovadă de altruism și să-i redai libertatea; dar la modul cum relatezi tu povestea, ești de-a dreptul egoist - nu te interesează ce simte și ce vrea ea - tu știi una și bună: o vrei înapoi.
Ei bine, NU se mai poate!
Uit-o și mergi mai departe. Și învață să nu mai fii așa egoist în viitor, îți va asigura o relație mai stabilă!
George0197 întreabă: