Nu poti fi la a 11-a pastila si in timpul menstruatiei. Anticonceptionalele se incep din prima, eventual din a doua zi a menstrei care nu are nici un motiv sa dureze 12 zile. Fie le iei gresit si atunci ele nu te protejeaza de sarcina, fie ai o sangerare anormal de lunga si trebuie sa te duci repede la ginecolog.
Cum frate sa faci sex cand esti pe ciclu. nu va e si voua sila? Esti femeie frate abtina-te macar 3 zile
Da,Brigaela are dreptate.Cand esti in timpul menstruatiei, nu iei pastile ci se face pauza aceea de 7 zile.Nu ai cum sa iei a 11-a pastila si sa fi si la ciclu.Normal menstruatia trebuie sa iti vina in zilele de pauza dupa ce ai terminat blisterul. oricum, nu exista sanse sa ramai insarcinata cat timp esti la menstruatie si ai contact sexual deci poti sta linistita:*!
Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare. İau anticonceptionale Yasmin de 2 saptamani, din a 5-a zi de ciclu, si aseara am intretinut relatie sexuala neprotejata. De frica, dupa actul sexual, am luat imediat o pastiluta, iar a doua zi dimineata am mai luat una, regulat. de obicei luam regulat, dimineata la ora 7. İntrebarea mea este : Se poate sa fi ramas insarcinata tinand cont ca iau anticonceptionale dar cu toate astea a ejaculat in mine? Va rog frumos sa-mi raspunde-ti. Nu stiu ce sa mai fac. Astept raspunsul Dumneavoastra. Multumesc
anonim_4396 întreabă: