Sărut mîna Găbița multă sănătate, și Dumnezeu să te ajute să ai un bebe frumos și sănătos, ăsta este cel m ai important lucru, ca el sau ea să fie sănătos.
Nu ma pricep deloc la aspectul asta si s-ar putea sa fie o prostie ceea ce iti scriu, dar am auzit acum ceva timp (nu mai stiu unde) ca nu prea e indicat sa ramai insarcinata imediat dupa folosirea anticonceptionalelor, pentru ca exista riscul sa nasti un copil cu probleme. Cel mai bine este sa ceri sfatul ginecologului asa cum ti-a spus si liviu, nu sa te astepti la raspunsuri pertinente de la niste copii de 12-15 ani, asa cum sunt majoritatea celor care scriu pe aici.
Doar un doctor ginecolog iti va da cel mai bun tratament dupa analize facute si va afla perioada de ovulatie in care ai sansele cele mai mari sa ramai gravida.
Salut! Eu te sfatuiesc sa faci doar dragoste si atat, fara medicamente pentru inceput.Nu isi au rostul. Daca faceti dragoste 6 luni si nu se intampla nimic, doar atunci se pune problema de o posibila infertilitate.Iti doresc sa ai parte de ceea ce-ti doresti!
Am uitat sa-ti spun ca da, poti sa ramai insarcinata imediat dupa ce intrerupi tr cu anticonceptionale. Legat de durerile pe care le ai, nu sunt de la o eventuala sarcinaAr mai fi ceva...sa nu incepi sa te stresezi daca nu ramai insarcinata in prima luna, stresul dauneaza
De obicei este recomandata o pauza de 3 luni pana sa incerci sa faci bebe daca ai folosit anticonceptionale.
Ok am sa tin cont de cea ce mi-ai zis alexis, multumesc! si liuviu am sa trec si pe la un control ginecologic foarte curand! mersi!
Deci pana la urma durerile care le-am avut se agravase si se mai adaugase si alte dureri pana cand am ajuns la urgente si internata din cauza infectiei urinare si virozei pulmonare!