Eu zic sa mai repeti testul si dupa aceea sa te duci si la un consult ginecologic. Iti urez multa bafta si ma bucur ca din cand in cand mai sunt persoane care isi doresc copii, pentru. ca in general se gandesc cum sa scape de ei.
Faci un test de sarcina sau mai bine te duci la un medic, o prietena d a mea a patit la fel, crerdea ca este insarcinatam dar medicul i-a zis ca este o infectie si ca nu pote face copii deocamdarta
Da, si eu zic la fel ca trebuie sa mai astepti cel putin o satamana ca sa refaci testul, si cum a zis si nicole intr-adevar ma bucur sa vad ca inca mai exista femei care isi doresc copiii, aici pe site asta.
Bafta multa!
Testul de sarcina e relevanta cu 10 - 12 zile de la fecundatie... mai asteapta un pic si mai fa un test... insa ar fi bine sa mergi la ginecolog... daca oricum vrei un bebe atunci iti trebuie un medic bun... mergi la o consultatie sa vezi daca totul e in regula... multa santate
Aproape sigur ESTI!
Un singur test nu spune nimic.
Iti urez sa ti se implineasca dorinta!
Iti doresc din suflet sa ai succes.si eu incerc sa raman de 3-4luni si nu se prinde nimik.bafta tie.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, azi am luat un test nou dimineata o voi face, si pe data de 06.04 nu-mi vine ciclul ma voi duce la giecolog, sincer ma doare si gandul ca poate nu-s...
Fetelor n-am mai rezistat mi-am sunat medicul si acum am venit de la el, na vazut sarcina , mi a zis daca nu-mi vine ciclul pana in data de 10.04 sa ma duc inapoi! dar atuncia de la ce ma doa sani si simt cateodata cas umflata ...sincer n-am chef de nimic momentan am vrut sa va informez numai ca ati fost atit de dragute cu mine, va multumesc
Parerea mea desi nu sunt foarte bine informata in acest sns deoarece parerea mea ste ca pentru mine a deveni mamica la varsta mea este inca devreme ...eu cred ca nu esti insarcinata dar cel mai bine ar trebui sa iti mai faci un test cred ca asa va fi cel mai bine dar siguranta ta cre ca consta in a merge la medicul ginecolog!
Mutubal întreabă: