anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua! Sunt puțin panicată, luna aceasta trebuia să îmi vina menstruația in data de 12 și se pare că întârzie. Sunt panicata deoarece am avut mai multe contacte cu partenerul, el ieșind la timp. Exista posibilitatea sa fiu însărcinată deși am făcut deja 4 teste și toate au ieșit negative. Nu îmi întârzie niciodată, tot timpul îmi vine în aceeași dată sau uneori cu o zi mai repede. Oare am făcut testele prea repede? De obicei înainte de menstruație am dureri mari de sâni cu o săptămână înainte, de data aceasta au apărut dureri doar de sfârcuri când trebuia sa vina menstruația. Mulțumesc!

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In loc sa mergi la ginecolog stai pe TPU, bravo asa sa faci, si teste de sarcină sa faci zilnic ca nu se stie poate nasti un savant de renume mondiallaughing

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Daca era deschis, mergeam. Am pus o întrebare, nu am dat în cap!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Marti e deschis si poate vei merge

suntserios
| suntserios a răspuns:

Testele se fac după 20 zile de la contactul neprotejat pentru a fi relevante.

| Violleta2022 a răspuns:

Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala.

Orice test facut inainte de 21 de zile, este eronat si inutuil.

| Violleta2022 a răspuns:

"Sunt panicata deoarece am avut mai multe contacte cu partenerul, el ieșind la timp."

Da,, exista sansa sa fii gravida, fiindca partidele consecutive de sex, te pot lasa gravida, chiar daca nu a ejaculat in tine, fiindc a intotdeauna ramane sperma pe teava de la partida anterioara, si se scurge involuntar in vaginul fetei, in primele secunde cand este reintrodus penisul, iar daca esti in perioada fertila, ai pus-o de o sarcina imediat.

| Robert2526 a răspuns:

Daca partenerul tau nu a ejaculat in interior, ar trebui sa fie in regula. Pe el trebuie sa-l intrebi ce a facut, el iti poate da raspunsul cel mai bun.

| depression17 a răspuns:

Tu nu esti aia care afirma ca ai 14 ani? Deja de la varsta asta?

| anonim_4396 explică (pentru depression17):

Cum ai ajuns la concluzia că aș avea 14 ani?