Daca spui ca o iubesti, ea de ce cauta tot felul de chestii care sa te supere? Spune-i sa se potoleasca, in caz contrar o lasi in pace si iti gasesti o fata care sa te iubeasca cu adevarat.
Ai ultima paranoică și bolnavă cu capu să te acuze așa out of nowhere de lucruri de genu fără motiv. deci mai bine o lași, sincer. îți amărăști singur viața.
Frate, fata asta nu e întreagă la cap. Am văzut că te-a și blocat pe snap. Nu are rost să mai fi cu ea. O să o iei razna cu o astfel de fată. Fă-ți un bine și scapă de ea. Se comportă ca un copil de 7 ani...
Așa e, bro. Deja am luat-o razna demult. Mă deblochează după aceea. Face așa la nervi. Mă sună după și spune că îi pare rău. Dar alți băieți înaintea mea și-a bătut joc de ea și de asta e negativistă. De la început de când am cunoscut-o e așa. Am reușit oarecum să o fac să mă înțeleagă, dar din cauza like-urilor și am făcut niște glume cu tentă sexuală cu niște prieteni, ea a văzut și de atunci spune că vreau doar sex și că îmi bat joc de ea.
Nu mai pune la suflet nici inima mai lăsați un pic deoparte părere mea Instagramul și toate Rețele de socializeze și petreceți mai mult timp împreuna in viața reală mâncați Plimbați-vă mergeți împreuna undeva vedeți un film faceți o activitate împreuna lăsați Gelozia și astea deoparte nu va ajuta cu nimic o sava separa aveți grija
2-3 ani am dat like-uri pe Instagram la fete care arată bombă
) din asta va certați?
Lăsați insta ieșiți la un suc
Am uitat să vă spun. Ea e din alt oraș, 200 și ceva de km atât e distanța dintre noi doi. Dar ne-am întâlnit de 2 ori până acum. Când e față în față cu mine e timidă, iar în fața camerei (că vorbim pe cameră) nu mai e timidă. Îi e rușine să mă pupe. E topită după mine. Acolo pe cameră începe cearta sau prin mesaje. Mă iubește foarte mult, e grijulie cu mine, mereu mă întreabă dacă sunt bine, dacă am mâncat bine. Dar e foarte geloasă și e frică să nu fac ceva, să mă duc cu altă fată (chiar și când mă duc la facultate sau mă duc cu părinții la cumpărături). Se teme foarte tare să nu o părăsesc, să nu vorbesc cu alte fete, să nu o las pentru alte fete. E fată foarte iubitoare, nu înșeală, e loială. Dar singura problemă a ei e ce îmi face mie, e cam paranoia. În rest, e totul ok. Anul ăsta pe 24 martie face 1 an de relație.
Nu are nimic atâta timp cât te iubește cu Adevărată. Și tu pe ia o iubește cu Adevărată totul este in regula nu lăsați pe nimeni sa intervină între voi doi și dacă aveți probleme rezolvările între voi doi
voi doi ca certați voi doi ca impacati bafta sa fiți Fericiți
Da, înțeleg ce spui. Dar eu tot am discutat cu ea să nu își facă probleme, că o iubesc foarte mult, dar ea tot o ține pe a ei. 2-3 zile mă înțelege după care iar începe cu prostiile ei...
Las-o sași facă de cap asculta pe fratele tău puțin
Uite ce importantă are cine are dreptate?
Tu o iubești cu Adevărată se vede ai sufletul curată o data ce tu stii ca ia este Absolut totul nimic in viața asta nu-i poate lua locul vreodată in veci si ia este aleasa și o iubești cu Adevărată ce imporanță mai are cine are dreptate? las-o sași facă de cap tu de-ți Adevărul in inima ta in sufletul tău Nu-ți mai bate capul se maturizează in timp a-și va dea seamă intr-o zi ca o iubești cu Adevărată doar pe ia
Bafta sa fiți Fericiți
Mulțumesc tare mult. Ai dreptate. Asta i-am zis și eu că o să își dea seama cât de mult o iubesc. Bafta și ție.
Și azi m-a șters și blocat de pe snap de 2 ori. A mai făcut așa alaltăieri.
beausingurlamasamea întreabă: