| MP1999 a întrebat:

Sunt un baiat de 20 de ani, o persoana foarte singuratica de felul meu si pentru ca nu socializez prea mult eu inca sunt virgin. Este o problema faptul acesta si cam pana cand as putea sa zicem ca este acceptat din punct de vedere sanatos sa ramai virgin?
Ps: am citit ca oamenii care isi pierd virginitatea dupa 19 ani se considera tarziu si de cele mai multe ori nu se casatoresc.
E adevarat?
Multumesc

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu e mi se pare o problemă. Dacă ție ți-e ok cu lipsa sexului, nu ai de ce să consideri că ai avea o problemă.
"Societatea" (prostimea) impune și norme precum BMW la 19 ani, poze mișto pe Instagram, facultate pentru orice prost și alte standarde false.
Tu trebuie să faci ceea ce simți, ce e mai bine pentru tine.
Nu am auzit de bărbați care să o ia razna de la virginitate, de obicei nici nu pot fi depistați.
Mi-au spus câteva fete că au fost primele partenere pentru tipi chiar și de 26 de ani, iar tipii păreau a fi foarte ok, din spusele fetelor, chiar buni la pat (față de dezamăgiri). Acum nu știu dacă era corect ce spuneau, dar nu vad de ce ar fi mințit.

| Endoryus a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

"Nu am auzit de bărbați care să o ia razna de la virginitate, de obicei nici nu pot fi depistați." Daca nu aveai cont aici pe site, poate te-as fi crezut. Numai in ultimele 2 zile cati virgini nu au pus intrebari de iti vine sa iti tai venele.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Endoryus):

Pe site-ul ăsta sunt cei mai varză virgini.
Sunt vraiște în general, virginitatea este o consecință, nu o cauză.
Nu întâlnesc în viața reală persoane ca aici, sau nu își arată latura dubioasă în realitate.
Mulți devin altceva pe internet, mai ales sub protecția anonimatului. În realitate nu cred că își arată lipsurile psihice, sau cel puțin nu insistă pe ele, ca aici.
Ăsta e locul lor de dat cu capul.

| Ionelymary a răspuns:

Nu e real. Fii tu. Lasă clișeele astea. Daca vei găsi fata potrivită te va iubi chiar daca ești virgin la 40 de ani. Poate chiar te va iubi și mai mult.