Ne arde sexul in noi mai ales in mine dupa 2 saptamani de volan prin UE in abstinenta. Solutii sant 4:
1. Platesti o panarama
2. Cumperi o jucarie sexuala
3. Cumperi o papusa de silicon
4. Laba... nu aia e naspa si nici varianta 2 nu merita
Corbulalbrosu are dreptate, practic asta duce nivelul testosteronului in jos =dorinta sexuala in jos
Toate dorintele de natura sexuala ale unui barbat, dispar incepand cu momentul in care ii sunt extirpate testiculele prin castrare sau i se face o operatie de vasectomie. Deci nimic mai simplu, fiindca printr-o simpla operatie scurta si extrem de usoara, iti poti rezolva definitiv toate problemele de natura sexuala cu care te confrunti in prezent. Multa sanatate!
Alta metoda nu exista doar astea?
Am gasit ceva
https://www.menshealth.com/sex-women/antidepressants
antidepresivele cica ar opri dorinta sexuala
Ulei esential de camfor.
Călugării folosesc acest miros pentru a nu-și mai dori sexul când încearcă să fie niște castori. O modalitate ușoară de a utiliza acest lucru este de a freca un piept "gri și gri" freca pe tine.
2. Ulei esențial de marjoram.
În unele studii uleiul esențial de marjoram a demonstrat că scade libidoul la șoareci.
3. Fructe de pomi fructiferi.
Aceste boabe vor reduce testosteronul la bărbați, fie că sunt administrate sub formă de ceai sau pilule. În Evul Mediu, călugării europeni ar bea un ceai făcut cu aceste fructe de pădure pentru a scădea dorința lor sexuală. Dezavantajul este că fructele de pădure necunoscute trebuie să fie luate timp de șase săptămâni pentru ca efectul lor să se manifeste.
4. Hamei.
Într-un ceai sau în bere, hameiul scade libidoul la bărbați prin creșterea nivelului de estrogen pentru perioade scurte de timp. Este nevoie de trei beri pentru a începe să-și diminueze dorința sexuală. Mai puțin de trei nu vor face truc. Deci, încercați să beți un ceai de hamei sau plasați o pungă mică de hamei sub perna partenerului dvs. pentru a reduce dorința.
5. Fructe de fructe de palmier.
Eroul în lupta împotriva prostatelor extinse, aceste fructe de padure lucrează prin scăderea testosteronului și creșterea estrogenului. Această schimbare a hormonilor va face un om mai puțin probabil să vrea să facă sex și este mai probabil să vină acasă și să se înghesuie.
Încercați să utilizați mai multe uleiuri și plante medicinale pentru al încetini. Nu toți bărbații răspund la aceeași viteză sau la aceeași viteză, dar folosirea acestor plante și uleiuri esențiale va ajuta la scăderea nevoii de sex.
Nfuzați-vă dieta cu soia. Soia s-a dovedit a reduce nivelul de testosteron, ceea ce va reduce, la rândul său, libidoul.
Pasul 2
Mâncați o dietă cu conținut scăzut de grăsimi. Creșterea consumului de grăsime este asociată cu o creștere a nivelului de testosteron, dar reducerea grăsimilor - în special a grăsimilor saturate - va ajuta la reducerea efectului de sex.
Pasul 3
Mănâncă boabele de copac de plante medicinale. De asemenea, cunoscut sub numele de "piperul călugărului", acest supliment a fost folosit pentru a reduce libidoul din Evul Mediu. Dar, spre deosebire de cele mai multe plante medicinale, le-a păstrat utilizarea, așa cum s-a dovedit în timp pentru a fi eficient în combaterea unei mișcări sexuale ridicate.
Pasul 4
Stai departe de proteinele animale. Proteinele și hormonii găsiți în carne precum carnea de vită, carnea de pui, carnea de porc și curcanul pot contribui la creșterea nivelului de testosteron. Vegetarienii tind să aibă un nivel mai scăzut al testosteronului decât omnivorele și, prin urmare, libidourile scăzute.
Pasul 5
Exercițiu frecvent. Lucrul în afară reduce nivelul de testosteron în timpul creșterii cortizolului. Conducătorii de maraton au în mod frecvent niveluri mai scăzute de testosteron din acest motiv.
Vasectomia? esti sigur?
Un raspuns total nefolositor....nu ai putut sa te abti sa nu faci troll asa-i?
Ai dat farte putine informati
De ce te lupti cu ele? ai fantezii negative sau ciudate? e vreun motiv religios?
Nu poti castiga in aceasta lupta. Iti spun asta ca sa nu pierzi timp. Daca lupti doar suprimi, motiv pentru care impulsurile revin, iar daca suprimi risti sa o iei pe aratura grav cu fetishuri sau fantezii multe dontre care pot fi foarte ilegale sau sa faca rau altora
Acum practic 'dau cu banul' pentru ca nu ai spus prea multe despre ce ti se intampla
Esti, la fel ca oricare om, o fiinta sexuala. Unii oameni au o energie sexuala mai intensa si deic o forta creatoare puternica. Daca tu incerci sa suprimi asta atunci iti vei face rau tie sau ajungo sa faci rau altora
Ce e asa rau in a avea impulsuri sexuale? de ce crezi ca te face asta un om rau? sau de fapt ce crezi?
Din cate imi dau seama ori este un motiv religios (desi ar fi cam ciudat pentru ca nu ai folosit nici unul dintre termenii religiosi) ori ai fantezii negative sau nenaturale care ori implica a-ti face tie rau sau a face altora rau
Vad ca abia azi ti-ai facut cont si vreau sa te invit sa spui cat mai mult pentru ca unii oameni aici te pot ajuta. Esti anonim, spune tot si sa nu iti pese daca unii te judeca, pe aceia ignora-i
Iti garantez ca nu exista si nu a existat niciodata pe fata Pamantului vreo metoda de a invinge impulsurile sexuale fara a te castra. Deci da, exista o metoda. Dar doctorii cred ca nu au voie sa faca asta. In price caz daca inca ai testicule nu ai cum sa scapi de impulsuri. Poti gasi metode de a folosi aceste impulsuri in scop pozitiv, de a le transforma in ceva frumos.
Sper ca am te-am ajutat
Salut, vreau sa iti multumesc pentru mesajul tau si daca ai dori as vrea sa discutam in privat mai multe.Am incercat sa iti trimit un mesaj, dar datorita statutului meu de junior nu am putut.
zaratu întreabă:
NuConteazaCineSunt întreabă:
Fusneica_1423 întreabă:
Remusopen întreabă: