| EdiMuceagracias a întrebat:

Buna ziua, sunt un cetatian Roman, ce a intalnit o fata pe internet (discord). Si i am pus nenumarate intrebari despre anumite chestii, cum ar fi, ce este acela "blowjob" sau "handjob" si imi raspundea cu "aha" sau "no bine" (e din ardeal). Ce ar trebui sa insemne asta. Va rog seriozitate. Dau fundite (nu stiu ce e aia)

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ca nu vrea asa ceva =cu tine in nici un caz, nici moarta si atunci ar invia sa fuga de tine de obsedat sexual ca esti, nu ti rusine sa vb asa cu o fata

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Aici răspundem doar cetățenilor Daci. Daci liberi!
Romanii să ceară explicații la ei acasă!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

S-a lamurit ce e cu tine, mai multe nu sunt de spus!

| Kufu95 a răspuns:

Că nu e interesată, oricum majoritatea de faceți lucruri din astea pe net, sunteți niște dubioși, eu îți spun să te oprești în a mai face așa ceva, că vei rămâne singur, vorbește lucrurile astea cu persoana iubită, nu cu fete pe net, că precis nu vor continua discuția, doar dacă la început te vei comporta ok și vei ieși cu o tipă și cu timpul să aveți relație și să îi placă să vorbească cu tine lucrurile astea, dar repet pe net nu e cazul.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kufu95):

Ai crede ca unii sunt crescuti la bordel.
N-au mama, n-au tata, n-au cei 7 ani de-acasa.

| Kufu95 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Alea sunt lucruri care trebuiesc discutate cu iubitele lor în privat, nu cu fete random pe net, mi se pare cel mai sănătos, e mai bine să știe cum stă treaba în realitate.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kufu95):

Evident pentru cine are 7 ani de-acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blowjob tradus din engleza inseamna sex oral, si handjob este cand te masturbeaza ea fata. funda că merit din plin

| simplaexistenta a răspuns:

Daca te ia cu "no bine" si "aha", e clar. N-ai sanse.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Ca nu e interesată. Răspunde sec fiindcă chiar nu ii convine. Vorbește despre altceva

| IonuțSava42 a răspuns:

E cu bun simț și nu raspunde antrebarilor tale prostesti