Buna! Nu ai sanse de a ramane insarcinata daca a ejaculat in prezervativ, acum nu stiu cati ani ai dar cred ca 12-13 maxim 14 in fine...Dar cred ca ar fi bine sa vizitezi un doctor pentru a nu sta ingrizorata.Acum nu stiu daca te-am ajutat dar sper ca am facut-o!
Trebuia sa "te panichezi" inainte de sex neprotejat.
Acum, mergi la medic si fa un test de sarcina. Cele din farmacii nu sunt edificatoare.
Și mie mi-a întârziat 10 zile luna asta și durerile ai apărut fix în ziua în care mi-a venit. Doar Îți întârzie. Șansele sa fi rămas în alea 2 minute, sa fim serioși, sunt minime. Relax
Chiar si in cazul celor mai lungi cicluri menstruale avute pana in prezent si anume cele de 35-36 de zile, OVULUL a fost eliberat din ovar cel mai tarziu pana in a 21-22 zi a acelor cicluri. Pe baza acestui rationament, se poate aprecia ca sexul amintit fiind intretinut in a 23-a zi a ciclului, probabil ca sexul respectiv a avut loc DUPA producerea ovulatiei deci terminarea PERIOADEI FERTILE adica intr-un moment in care formarea sarcinii devine practic IMPOSIBILA chiar si in cazul in care ajunge sperma IN vagin. Fiind de abia in a 29 zi a ciclului menstrual, panicarea ta este NEJUSTIFICATA si probabil ca si inutila. Multa sanatate!
AlexEjmecheru întreabă: