Buna.E cam dificil de spus, mai ales ca exista aceasta diferenta de varsta, educatie si statut financiar.Ca sa nu ramai cu regrete, zic totusi sa i te confesezi in legatura cu sentimentele tale.In acest fel isi va da si ea seama ca poate s-a purtat mult prea prietenos si a dat de inteles gresit, iar pe viitor va sti cum sa procedeze.Sansele sa te refuze sunt extrem de mari, dar macar iti descarci putin din tensiunea si extazul acumulat.Cu timpul te vei vindeca usor si usor, ai incredere ca vei gasi pe altcineva.Eu am prietene care au terminat medicina si, imi pare rau sa iti spun, dar au iubiti tot colegi de facultate.
Doar ai vorbit cu ea si deja esti in genunchi ma ne lesi cu chestiile astea de adolescenti
Din ce povestesti, se pare ca nu ai avut o femeie in viata ta, nu te-ai sarutata, nu altceva.
Ca idee stii unde esti? Undeva pe la 15 ani, de abia, daca oi fi si pe acolo.
Mai faci si la asistenti medicali Tia spus femeia clar, stie de ce vii tu in turele alea si de ce stai pe acolo, ce voiai sa te dea afara
Lasa femeia in pace, vezi-ti de altele care vor ceva cu tine.Asta deja ti-a dat de inteles ca nu-i disponibila.
Tot ce ai povestit tu, e doara in capul tau, doar ti s-a parut ca se poarta ea cu tine m, ai altfel decat se poarta cu restul colegilor tai.
Gata ai vazut una, deja esti indragostit Se intampla si chestii de genul asta sa te indragostesti, dar trebuie sa fie la fel din partea mabilor, in cazul tau doar tu iti imaginezi chestii trestii
Nu te place, nu e curioasa sa aiba relatie cu tine, asta e tot, nici nu e nevoie sa ai experienta de viata, de care o mai fi, atunci cand tipa iti spune pe un ton mai stiu eu cum si suparata ca stie de ce stai pe acolo.
Am patit la fel ca tine.
Acum 2 ani m-a invitat o fata superba, avea toate calitatile, era asistenta, cred ca avea o situatie materiala foarte buna.
A trebuit sa o refuz politicos pentru ca eu eram sarac lipit atunci. Nu aveam bani de paine, ca nu aveam un loc de munca atunci.
Acum am bani, dar nu mai dau de fata. Era din Oradea si parca a intratnin pamant.
Deaia te sfatuiesc sa incerci cu un trandafir si atat.