| swaey a întrebat:

Știu că o să pară cam ciudat, dar mi-e frică să nu rămân gravidă.
E posibil să rămân gravidă doar dacă am pus gura pe penisul băiatului (are 16 ani) si am ținut gura pe acesta timp de câteva secunde? Adică am făcut asta de 3-4 ori timp de 2 zile consecutiv, dar nu a curs niciun lichid din penisul său (în afara faptului că era "murdar" de la treaba care o fac toți băieții la baie). Și cam care ar fi vârsta minimă la care pot să rămân gravidă? Am văzut pe internet ca o fetiță de cinci ani a rămas gravidă, se poate? Multumesc frumos, vă rog să răspundeți repede

16 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Neliniștea ta vine din faptul că îți spune conștiința că nu e bine ceea ce faci.Mai bine amână orice formă de sex pentru după căsătorie, vei fi mult mai fericită și linniștită.

| Holiday a răspuns (pentru ania):

Nelinistea ei provine din lipsa de educatie sexuala nicidecum din cauza constiintei. Iar casatoria n-are nici o legatura cu asta. Si casatorit ai nevoie de educatie sexuala, doar nu te apuci sa faci copii oricand si oricati.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai uitat sa precizezi care este varsta ta fiindca mai mult ca sigur acest aspect este cu adevarat important de stiut si nu varsta baiatului caruia i-ai dat o "****". Si ca raspuns final poti fi foarte sigura si linistita ca prin sex oral nu poti ramane gravida nici daca ti-ai dori sa ti se intample asa ceva. big grin

| mihai69 a răspuns:

Nu poți rămâne gravidă dacă îi sugi penisul și el nu te linge în același timp pe clitoris.

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu te-a penetrat in vagin si nu a ejaculat acolo, nu poti fi gravida.

| aXy99 a răspuns:

Nu, nu poti, stai linistita.
Doar daca ai vaginul in gura...(ceea ce e practic imposibil).
Informeaza-te inainte sa faci astfel de lucruri.

| SG1995 a răspuns:

Nici daca i-ai inghiti sperma nu ai ramane gravida, si cred ca ai fi stiut asta daca in loc chiulesti de la scoala ai fi dat pe la biologiei, si ai fi invatat cum functioneaza sistemul digestiv.

| mentholinks a răspuns:

Este posibil sa fi luat vreo boala mai ales daca era si pisat pe penis.

| swaey explică (pentru mentholinks):

Baiatul nu are nicio boală, este curat. Si nu avea "pișat", gen am pus gura pe la ora 17 iar el a fost la baie pe la ora 14-15

| mentholinks a răspuns (pentru swaey):

Daca nu s-a spalat sigur avea si urme de pisat, orice om are.

| Speed99 a răspuns:

De aceea educatia sexuala e o chestie musai in scolile din Romania.

Fata draga, cum sa ramai gravida daca penisul nu a penetrat vaginul? Te-ai culcat cu Harry Potter sau ceva?

| SG1995 a răspuns (pentru Speed99):

Sau de biologie, fatuca asta nu face diferenta intre sistemul digestiv si cel reproducator.

| swaey explică (pentru SG1995):

Doar m-am interesat... și de unde era să știu?

| SG1995 a răspuns (pentru swaey):

Daca tu mananci, mancarea trece in stomac, de aici dedu si tu cese intampla daca prin absurd ai inghiti sperma?

Răspuns utilizator avertizat
| swaey explică:

Deci în concluzie nu rămân? Mulțumesc frumos tuturor pentru răspunsuri.