| Salatino a întrebat:

TPU
Am 21 de ani
De acum 6 luni si jumatate mi-am început viata sexuala si fac sex cu prietenul meu în fiecare zi de atunci :
Ii fac oral sau el mie si alte joculete ale noastre, urmeaza penetrarea in vagin, iar cand simte ca "ii vine", ne oprim si se termina masturbandu-se
Eu am ciclul menstrual neregulat sau cum se zice, de cand mi-a venit prima oara, pe la 12 ani,pana acum, imi intarzie mereu sau nu mai vine o perioada
Nu folosim prezervativ, și eu și el suntem de acord cu asta, ca nu se poate, nu ne place asa.
Iar la anticonceptionale nu ma bag deocamdata, nu am apelat la un medic ginecolog.
Intrebari
Se poate ca intr-un viitor apropiat sa raman insarcinata sau ceva?
Ce alte sfaturi aveti pentru o viata sexuala sanatoasa sau alte metode de contracepție? (Igiena stiu ca este importanta)
E normal sa ma doara daca o baga mai adanc?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul ciclului menstrual NEREGULAT nu se poate stabili sau calcula momentul exact al maturizarii si eliberarii OVULULUI din foliculul ovarian si din acest motiv nu de poate determina nici PERIOADA FERTILA a ciclului respectiv. Fiindca ovulatia se poate produce incepand cu a 7-a zi a ciclului si deoarece spermatozoizii ajunsi in uter in cazul in care intalnesc conditii ideale pot supravietui 3-5 zile reiese ca o sarcina se poate forma in urma unui sex neprotejat care este intretinut incepand din ziua a 3-4 a ciclului. In concluzie sansa/nesansa de a ramane insarcinata procedand asa cum ai descris in intrebarea ta, depinde de experienta partenerului de sex, dar mai ales de capacitatea acestuia de a-si coordona, controla si retine la perfectie ejacularea pe parcursul coitului. In cazul vostru ar fi indicat sa incepi sa folosesti ori ovule spermicide (Pharmatex, ContraceptM) sau cea mai moderna metoda de contraceptie care ofera si cel mai inalt grad de protectie si eficienta existent in prezent, inelul contraceptiv intravaginal NuvaRing. Este anormal sa apara durerea in cazul unei penetrari profunde, deoarece acest lucru indica existenta unei afectiuni la nivelul colului uterin sau a partii terminale a vaginului. In asemenea cazuri consultatia ginecologica ar fi mai mult decat binevenita. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Ai mari șanse să rămâi însărcinată dacă mai continuați așa fără absolut nicio protecție. În cazul tău, aș recomanda un spray spermicid combinat cu folosirea diafragmei, ori montarea unui sterilet. (dar pentru asta e nevoie să mergi la ginecolog - lucru pe care oricum ar fi trebuit să-l faci în prima lună după deflorare).
Durerea care apare la o penetrare mai profundă e normală, penisul lovind în colul uterin, o zonă foarte sensibilă (în mod neplăcut din păcate) la atingere.
Alte sfaturi? Bucurați-vă unul de celălalt cât mai puteți!

| Necunoscut112 a răspuns:

Ai toate sansele sa ramai gravida, facand sex neprotejat zilnic. Foloseste macar contracept-M.

| Iuliana_Andreea_1996 a răspuns:

Stai linistita nu ramai, iti zic din propria experienta.

| kandaraki a răspuns:

Sansa sa ramai insarcinata e mica, dar totusi exista.
eu la fel cu iubita mea fac sex neprotejat de 1 an deja, doar ca nu ca tine in fiecare zi, dar totusi.
Noi nu ne protejam, eu ma opresc cand simt ca imi vine, sau pur si simplu ma opresc si apoi ejeculez.