In primul rand trebuie sa iti dai seama daca asta vrei cu adevarat sau nu pentru ca din ce spui nu prea imi dau seama. Dai putin timp sa se gandeasca si sa isi limpezeasca mintea iar daca nu te cauta si nu iti raspunde ar cam fi cazul sa te detasezi, sa treci peste si sa incerci sa iti gasesti alta persoana la care sa ti.
Da, vreau sa se întoarcă la mine.
Nu știu dacă se mai poate, i am spus ca îl urăsc și ca nu mai am sentimente pentru el, asta a fost la nervi. Mi a spus aseară sa îi scriu astăzi. I am dat mesaj cu "ești bine " nu mi-a răspuns. Doar ca mi-a dat de gândit cand mi-a spus ca mă vede ca pe o "surioara ".
Faza cu surioara trebuie sa o discuți cu el sa vezi la ce se referea exact si sa nu mai stai sa analizezi fiecare amănunt. Trebuie sa astepti putin si timpul va spune daca sunt sentimente si nu puteti sta unul fara celalalt sau sa o luati pe drumuri separate. Daca nu iti da nici un semn ii poti da un mesaj in care sa ii spui ca tot ce ai spus ai spus la nervi si sa ii spui tot ce ai pe suflet iar daca nici dupa acest mesaj nu iti raspunde inseamna ca mai bine treci peste.
Mulțumesc. Sper sa fie doar o perioadă proastă prin care trece.
Pai daca esti disperata normal ca nu mai vrea sa auda de tine. Probabil il disperai pana si-a pierdut orice fel de interes pentru tine. Pe mine m-ai disperat si mi se pari agasanta doar din intrebarea asta, cum oi fi facut si cu el nici nu vreau sa ma gandesc
Spune-i că ai un chef de sex nebun! chiar dacă o să fie incest... sau mai ales din cauza asta!
Te va cauta el desi sunt sanse mici, macar incearca sa vorbesti cu prietenii lui care iti sunt si tie cunoscuti, poate va accepta sa va impacati doar ca nu va mai fi la fel ca inainte.