| D2v5m7 a întrebat:

Buna ziua, TPU! Am nevoie și de părerea voastră. Mi-a venit stopul in data de 20.03, iar in data de 25.03 am avut un contact sexual protejat, însă, după ejaculare, când am verificat prezervativul, era un lichid alb la baza penisului, ieșit din prezervativ. Nu sunt sigura dacă era al meu sau al lui, in prezervativ, in acea bula de sus, era sperma, însă mi-e sa nu fi curs și pe afara. Sunt 95% sigura ca nu am șanse sa rămân însărcinată, dar am nevoie și de opinia voastră, sa ma asigur ca nu e doar părerea mea. Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În mod normal era de la tine. La final prezervativul era fixat bine?

Daca rezervorul de pe prezervativ era plin cu spermă și prezervativul era fixat bine pe penis, nu ai urme de spermă în tine, deci nu ai cum sa devii însărcinată.

| D2v5m7 explică (pentru anonim_4396):

In mine nu am verificat dacă am, nu cred ca ajunsese pana la mine, era la baza. Nu stiu dacă era fixat bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru D2v5m7):

Altă întrebări.
Prezervativul a stat bine pe penisul băiatului? Adică era strâns pe penis sau prezervativul a fost mai mare în diametru decât penisul?
După ce a ejaculat a scos penisul din vagin sau la mai ținut?

| D2v5m7 explică (pentru anonim_4396):

A stat bine, nu era strâns, dar nici mai mare in diametru. După ejaculare l-a mai ținut înăuntru și au mai existat mișcări.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inca nu erai in perioada fertila!
Asa-i cand baiatul cumpara prezervative foarte mari pentru cuculetul lui, sperma urca din rezervor pana sus, la baza cucului.
Vezi ca ai toate sansele sa ramai gravida asa, fiindca prezervativele mari se rasucesc pe penis si cad in vagin, ori se rasucesc pana se intind la maxim si pocnesc.
Spune-i baiatului sa cumpere prezervative cu 2-3 numere mai mici, ca nu-i normal sa cumpere numere mari doar ca sa impresioneze vanzataorea, ca te poate lasa gravida.

| D2v5m7 explică (pentru Violleta2022):

Nu era prezervativul mare, era mărimea buna. Știe și el riscurile și importantă mărimii.

| Violleta2022 a răspuns (pentru D2v5m7):

Crede-ma, hiar avea prezervativul foarte mare, ca de era masura potrivita lui nu iesea nimic din el, si nu avea lichide si secreii la baza penisului.
Tu nu ai habar inca ce este masura buna, nici macar baiatul nu are, odata ce a cumparat ce nu trebuie, dar DOVADA era la baza penisului!

| D2v5m7 explică (pentru Violleta2022):

Era de la mine sigur, doar voiam si de părerea voastră. Știe ft bine ce cumpara, vedem amandoi cum se aseaza si cum sta.

| Alexandru3131 a răspuns:

Lumea vede doar partea aia cum că ai ocazia să călătorești și să vezi lumea și că ce frumoasă e viața de însoțitor de zbor, ei bazandu-se pe ce văd prin postările unor persoane care activează în acest domeniu, pe Insta sau vlog pe YT.

Legat de criteriile de selecție cum ar fi înălțimea și alte cele, nu sunt discriminari, ideea e să ajungi sa închizi/deschizi compartimentele de bagaje, printre altele. La 160, nu te va selecta nimeni ca însoțitor de zbor, chiar dacă bifezi celelalte cerințe, pici din start în procesul de selecție.