Logic ca nu man, asa am selectat oamenii o vreme lunga dar ma inselam mereu, renunta la chesti de astea, un om sincer si bun e indiferent de cum e, un om de rahat e din nastere indiferent ca e virgina sau nu, selecteaza oamenii din jurul tau dar cu atentie cateodata mai gresesti dar asta e
Iubirea feminina nu tio garanteaza absolut nimic, poate fi aia virgina, calgarita si sa fie o prefacuta de nota 10
Stiu ca nu iti poate garanta da am auzit ca cele virgine sunt mai fidele
Serios? dupa ce o femeie a dat de sex e fidela? unde ai auzit de asa ceva? man tu ai incredere in femeiile din ziua de azi?
Nu prea ....deci zici ca asta nu conteaza?
Logic ca nu man, asa am selectat oamenii o vreme lunga dar ma inselam mereu, renunta la chesti de astea, un om sincer si bun e indiferent de cum e, un om de rahat e din nastere indiferent ca e virgina sau nu, selecteaza oamenii din jurul tau dar cu atentie cateodata mai gresesti dar asta e
E posibil ca o femeie sa nu uite niciodata primul barbat din viata ei, dar e 100% sigur ca nu va putea renunta la cel care o face fericita, doar de dragul unei amintiri.
O MARE MAGARIE! IATI O FEMEIE CARE NU E VIRGINA CARE SA AIBA EXP. CA UNA VIRGINA VA FI CURIOASA SI DE ALTI SA FI SIGUR! SI FAZA CA NU UITA PE PRIMUL ASTA E BASM.
anonim_4396 întreabă: