| alinutz911 a întrebat:

Buna ziua TPU! Am o intrebare,e adevarat ca e mai bine sa te casatoresti cu o femeie virgina decat cu una care nu mai e virgina? Am auzit din multe locuri ca fetele nu isi uita primul partener sexual niciodata,daca voi avea o relatie cu o fata care nu mai e virgina, ma va iubii la fel?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Logic ca nu man, asa am selectat oamenii o vreme lunga dar ma inselam mereu, renunta la chesti de astea, un om sincer si bun e indiferent de cum e, un om de rahat e din nastere indiferent ca e virgina sau nu, selecteaza oamenii din jurul tau dar cu atentie cateodata mai gresesti dar asta e

7 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Wow, tocmai m-ai facut sa realizez cauza principala a divorturilor

| RAY a răspuns:

Iubirea feminina nu tio garanteaza absolut nimic, poate fi aia virgina, calgarita si sa fie o prefacuta de nota 10

| alinutz911 explică (pentru RAY):

Stiu ca nu iti poate garanta da am auzit ca cele virgine sunt mai fidele

| RAY a răspuns (pentru alinutz911):

Serios? dupa ce o femeie a dat de sex e fidela? unde ai auzit de asa ceva? man tu ai incredere in femeiile din ziua de azi?

| alinutz911 explică (pentru RAY):

Nu prea ....deci zici ca asta nu conteaza?

| RAY a răspuns (pentru alinutz911):

Logic ca nu man, asa am selectat oamenii o vreme lunga dar ma inselam mereu, renunta la chesti de astea, un om sincer si bun e indiferent de cum e, un om de rahat e din nastere indiferent ca e virgina sau nu, selecteaza oamenii din jurul tau dar cu atentie cateodata mai gresesti dar asta e

| Oana92 a răspuns:

E posibil ca o femeie sa nu uite niciodata primul barbat din viata ei, dar e 100% sigur ca nu va putea renunta la cel care o face fericita, doar de dragul unei amintiri.

| Casian_Laurentiu_1992 a răspuns:

O MARE MAGARIE! IATI O FEMEIE CARE NU E VIRGINA CARE SA AIBA EXP. CA UNA VIRGINA VA FI CURIOASA SI DE ALTI SA FI SIGUR! SI FAZA CA NU UITA PE PRIMUL ASTA E BASM.