Nu draga, menstruatia ti a intîrzîiat din cauza dereglarilor hormonale care NU au legatura cu peetingul, ce varsta ai? Sexul se face numai dupa ce te casatoresti nu înainte, Dumnezeu îi pedepseste pe cei care decid aleg sa faca sex înainte de casatorie.
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns! Stiu ca Pettingul nu poate creea o sarcina. Voiam sa stiu și sper sa îmi puteți raspunde, dacă După ce iubitul meu a avut contact cu lichidul spermatic și s-a spalat pe maini cu săpun și apa și s-a uscat cu un prosop iar apoi mi-a introdus degetele in vagin, dacă ar putea cauza o sarcina. Sunt minora și regret anumite decizii pe care le-am luat. Vreau sa ma dedic de acum inainte lui Dumnezeu și sa îmi vad de învățătura. Am făcut anumite lucruri din curiozitate. Va rog sa imi răspundeți! Multumesc!
Stai linistita, sperma in contact cu aerul sau cu apa devine inactiva sau moare, sperma este activa 7 zile doar daca ejacularea are loc in vagin nu pe burta ta sau pe spate sau pe mînă, nu esti deloc gravida, nu stiu ce varsta ai, dar corpul tau trece prin transformari si se pregatesc organele tale genitale sa devina mature, te transformi pana la 18 ani de la copil la viitoare femeie si mamă, după 18 ani organele tale sexuale sunt dezvoltate 100% si poti avea copii, atunci cand vei face sex va trebuii sa te protejezi adica sa faci numai cu prezervativ, vorbeste cu mama ta sa mergi sa te consulte si medicul ginecolog, nu vei putea merge fara mama ta la medic daca ai sub 18 ani. Sanatate multa si ai rabdare ca o sa i ti vina si menstruatia, ce varsta ai? Multa sanatate, ai vorbit si cu mama ta despre acel peeting?
Multumesc pentru raspuns! Am 16 ani și nu vorbesc cu mama despre aceste lucruri, din pacate..Deci ar fi imposibil deoarece s-a spalat pe maini, nu? Îmi cer scuze sunt destul de stresată pentru ca pana acum nu am avut probleme cu menstruația. Țin foarte mult la viitorul meu
Bună! Da este imposibilă o sarcina stai linistita, menstruatia poate sa întîrzîie daca esti stresata panicata, linisteste te nu esti gravida. Multa sanatate
Multumesc tare mult! Multa sanatate!