| Blendd a întrebat:

Buna ziua TPU, am o mare problema, am facut dragoste neprotejat cu prietena mea, de mai multe ori, dar niciodata nu mi-am dat drumu in ea,
de cateva zile zicea ca are greturi, si azi a facut un test, si a iesit cu 2 lini, adica pozitiv. cum poate fi posibil asta? sa mai intamplat sa imi dau drumu afara sa ma curat si sa intru din nou, oare de asta? precizez ca o sa mai faca un test peste 7 zile. sa vedem daca e acelasi rezultat.
Deci aveti pareri? oare sa fie o alarma falsa?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Rezultatul primului test se verifica dupa 3-5 zile pentru confirmarea sau infirmarea acesteia. Exista o foarte mare posibilitate de a se fi format o sarcina in cazul in care contactele sexuale a decurs in modul descris de tine. Dupa ejaculare in uretra (canalul din penis) ramane intotdeauna o anumita cantitate de sperma care se scurge insesizabil din penis in vagin pe parcursul sexului urmator daca intre timp barbatul mu urineaza intre cele 2 contacte sexuale. In cazul in care astfel de contacte sexuale, ca cele descrise in intrebare se produc in timpul zilelor din cadrul perioadei fertile, atat probabilitatea cat si posibilitatea de a se forma o sarcina este cu atat mai mare, cu cat sexul este intretinut mai aproape de ziua de ovulatie. In cazul vostru se poate aprecia ca aproape sigur este vorba de existenta unei sarcini. Efectuarea unui nou test peste minim 3-4 zile este necesara. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| Hipiotuveganmotherfucker a răspuns:

Daca nu te-ai curatat bine inainte sa intrii din nou.

| alexandru0sorin a răspuns:

Man probabil chiar e gravida. chiar daca nu ejaculez in ea tot se poate sa ramana de la lichidul preejaculatoriu si ce mai curge peacolo sau daca te stergi si intri iar cum zici ca ai facut.

asta e bravo unii incarca ani de zile sa faca copii tu ai reusit fara sa vrei e un dar de la dumnezeu

| BibiMilano a răspuns:

Daca ti ai dat drumul afara si dupa ai bagat o inapoi chiar este posibil sa fie insarcinata daca nu ai urinat dupa inainte sa o bagi inapoi poate nu te ai curatat bine oricum dupa ce iti dai drumu afara nu se baga din nou neprotejat orice ar fi

| neutrino a răspuns:

Parerea mea este ca nu stii ceea ce inseamna un sex protejat si ce urmari poate avea un sex neprotejat. Prea mult te bazezi numai pe noroc. Mult noroc in continuare!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Metoda pe care o folositi voi nu este una de contraceptie, ci una de scadere a riscului de sarcina. Se accepta ca fiecare cuplu care o folsoeste, daca este sanatos si fertil, obtine o sarcina in cam 2 ani (dar se poate mai mult sau mai putin). Nu stiu ce intelegi tu ca te cureti, dar ca sa fie considerat act sexual neprotejat fara ejaculare, dupa fiecare ejaculare trebuie sa urinezi si sa te speli foarte foarte bine cu multa apa calda si sapun, insistand in santul balano-preputial si sub preput. Orice alta metoda de curatare este egala cu zero si creste mult sansele de sarcina.
Testele de sarcina dau rar rezultate fals pozitive. dat fiind ca voi ati facut tot ce este necesar ca sa obtineti o sarcina si ca era un eveniment asteptat (de oricine s-ar fi informat despre contraceptie), este putin probabil ca testul sa fie eronat. Nu e nevoie sa astepte 7 zile, il poate repeta dupa 3 zile. Posibilitatea sa fie eronat este de maxim 1%, asa ca sa isi faca si o programare la ginecolog pentru ziua celui de-al doilea test (sunt necesare multe analize pentru a se asigura ca bebelusul este bine si ca sarcina va decurge normal, fara riscuri pentru ea si pentru copilasul vostru)

| Emilian65 a răspuns:

Sarcina a aparut in urma celui de al doilea act sexual consecutiv neprotejat. Nu este alarma falsa, este gravida.

| Violleta2022 a răspuns:

Binenteles ca ramane insarcinata daca ati facut sex neprotejat, chiar daca nu ejaculezi inauntru, a ramas insarcinata cu picatura pre-ejaculatoare care se scurge din penisul tau in primele secunde cand este introdus in vagin, picatura care contine si sperma de la o partida de sex anterioara sau de la o masturbare anterioara, pentru ca intotdeauna raman spermatozoizi neeliminati, care se scurg afara, cu urmatoare ocazie.
Felicitari, o sa fiti parintii unui bebe nascut din dragoste!
Nu are cum sa fie alarma falsa, atata vreme cat ai spus cu gurita ta ca ati avut sex neprotejat de mai multe ori, iar testul de sarcina a iesit pozitiv, deci, perfect adevarat, este insarcinata!