| Inteligentul_9769 a întrebat:

Buna ziua TPU
Am o problema pe 2 septembrie 2010 prietena mea nu o mai vrut sa fie cu mine motivul find ca nu ma mai iubeste,si ca nu-i mai place de mine, Partea proasta fiind ca eu inca o mai iubesc si acum, nu am mai reusit sa ma impac cu ea deloc de atunci, ea find foarte convinsa ca imi face mai mult rau si ma face sa ma simt prost. Acuma in 19 aprilie 2012 mo sunat si mo chemat pe afara, m am dus cu ea am luat-o de mana si ne am tinut in brate, am ajuns sa fim impreuna din nou! Partea culminanta i ca fata aceasta i trista din motivul ca so despartit de un baiat care o plecat in strainatate, Ea vrea sa incepem totul de la 0. "trebuie lasat sa vina totul de la sine" Dar simt ca mai mult rau imi fac! Cand vad ca nu tot timpul are chef de mine! baga mainile in buzunar ca sa nu o prind de mana, chesti din astea din cand in cand! Ce credeti ca i mai bine pentru mine? Eu chiar tin la ea!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

V-ati despartit in urma cu aproape doi ani si tu o iubesti inca,ceea ce inseamna ca o iubesti intr-adevar foarte mult!
Si ea stie asta!
Timp de doi ani,ai rezistat fara ea,fara s-o atingi macar si acum te superi ca nu te ia de mana?
Indiferent din ce motiv s-a intors la tine,incearca sa vezi lucrurile pozitiv!
Poti s-o vezi iarasi,poti s-o atingi,iesiti impreuna,o iei in brate,o saruti si e o realitate,nu sunt visele tale pe care le faci de doi ani incoace!
De ce tii sa te lase in cel mai scurt timp,iarasi?
Nu insista,ai rabdare.
Mai ales,daca ti-a spus ca vrea sa incepeti totul de la zero!
Prima data a iesit prost,v-ati despartit.
Tu ai suferit,ea acum sufera si intelege prin ce ai trecut doi ani.
Din punctul ei de vedere,iti da o noua sansa,isi da si ei o noua sansa,ca lucrurile sa mearga bine de data asta,nu le strica grabindu-te si imbufnandu-te pentru nimicuri.
De cate ori te vei mai supara,adu-ti aminte cum ai rabdat doi ani,sa se intoarca la tine si potoleste-te.
Ea vrea sa se reindragosteasca de tine,ajut-o.
Fa-o sa rada,fii placut, fii mai mult prieten decat iubit, acum.
Daca iti joci bine cartea si nu repeti greselile din trecut, ai toate sansele sa fii din nou fericit!
Si, ti-o doresc din tot sufletul!

6 răspunsuri:
| DroGhy a răspuns:

Am trecut prin ceva mai complicat si mai grav decat atata.Numai ca eu am iertat-o de 4 ori.Nu am avut puterea sa pun punct pentru ca o iubeam foarte mult. Stiam in mintea mea ca imi fac mai mult rau dar nu rezistam. Si dupa 3 ani de relatie.Acum suntem despartiti si inca sufar... Daca ai puterea pe care nu eu nu am avut-o esti tare. Dar tine minte! Orice persoana merita o a doua sansa...

| Inteligentul_9769 explică:

I o fata foarte educata si finutza si nici prima data nu o vrut sa ma faca sa sufar tare greu eu fost

| Inteligentul_9769 explică:

Greece12 Multumesc mult chiar pe tine te am asteptat mi ai mai scris undeva http://www.tpu.ro/......-nu-i-mai/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am inteles eu, s-a intors la tine pentru ca i-a plecat prietenul in strainatate. Ce ciudat, nu? raised eyebrows
Pe bune acum, data viitoare cand ii va mai pica pata pe cineva, iar te va lasa balta, stiind ca tu o iubesti si ca te vei impaca cu ea. Daca nu are o alta optiune (INCA) sta cu tine, ca na, e la moda sa ai iubit acumbig grinhee hee
Eu zic sa faci pe indiferentu', nu-i mai acorda atata atentie, pentru ca ea o sa creada ca nu poti trai fara ea, deci esti ca "roata de rezerva".
Daca ti-a spus ca nu te iubeste, atunci las-o incolo de fata ca mai sunt destuleoh go on Acum, ca o iubesti, stiu ca iti e greu sa o uiti, dar daca o iubesti cu adevarat, presupun ca ii doresti fericirea, iar daca ea nu e fericita cu tine, eu zic sa o lasi balta, pentru ca iti faci si tie rau, dar si eihappy
Poate ca nu e fata potrivita. Incearca sa mergi mai departe, luand cele intamplate drept o lectiehappy
Nu o lasa sa se joaca cu sentimentele tale. Nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca...e chiar imposibil.
So, mergi mai departehappy
Bafta!

| Ina93 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa o ajuti sa treaca peste momentul asta al despartiri si ar trebui sa o intelegi si tu daca o iubesti, si fa-o sa uite de fostul..incetul cu incetul

| FeelMe a răspuns:

Da-i jet laughing gasesti alta, din ce ai zis tu mai sus eu am inteles ca ai fost doar o mantie de vreme rea, adica daca nu pleca fostul nu venea inapoi la tine, in parerea mea este ca ii dai prea multa importanta, deschide ochii lumea este mare laughing