V-ati despartit in urma cu aproape doi ani si tu o iubesti inca,ceea ce inseamna ca o iubesti intr-adevar foarte mult!
Si ea stie asta!
Timp de doi ani,ai rezistat fara ea,fara s-o atingi macar si acum te superi ca nu te ia de mana?
Indiferent din ce motiv s-a intors la tine,incearca sa vezi lucrurile pozitiv!
Poti s-o vezi iarasi,poti s-o atingi,iesiti impreuna,o iei in brate,o saruti si e o realitate,nu sunt visele tale pe care le faci de doi ani incoace!
De ce tii sa te lase in cel mai scurt timp,iarasi?
Nu insista,ai rabdare.
Mai ales,daca ti-a spus ca vrea sa incepeti totul de la zero!
Prima data a iesit prost,v-ati despartit.
Tu ai suferit,ea acum sufera si intelege prin ce ai trecut doi ani.
Din punctul ei de vedere,iti da o noua sansa,isi da si ei o noua sansa,ca lucrurile sa mearga bine de data asta,nu le strica grabindu-te si imbufnandu-te pentru nimicuri.
De cate ori te vei mai supara,adu-ti aminte cum ai rabdat doi ani,sa se intoarca la tine si potoleste-te.
Ea vrea sa se reindragosteasca de tine,ajut-o.
Fa-o sa rada,fii placut, fii mai mult prieten decat iubit, acum.
Daca iti joci bine cartea si nu repeti greselile din trecut, ai toate sansele sa fii din nou fericit!
Si, ti-o doresc din tot sufletul!
Am trecut prin ceva mai complicat si mai grav decat atata.Numai ca eu am iertat-o de 4 ori.Nu am avut puterea sa pun punct pentru ca o iubeam foarte mult. Stiam in mintea mea ca imi fac mai mult rau dar nu rezistam. Si dupa 3 ani de relatie.Acum suntem despartiti si inca sufar... Daca ai puterea pe care nu eu nu am avut-o esti tare. Dar tine minte! Orice persoana merita o a doua sansa...
I o fata foarte educata si finutza si nici prima data nu o vrut sa ma faca sa sufar tare greu eu fost
Greece12 Multumesc mult chiar pe tine te am asteptat mi ai mai scris undeva http://www.tpu.ro/......-nu-i-mai/
Din cate am inteles eu, s-a intors la tine pentru ca i-a plecat prietenul in strainatate. Ce ciudat, nu?
Pe bune acum, data viitoare cand ii va mai pica pata pe cineva, iar te va lasa balta, stiind ca tu o iubesti si ca te vei impaca cu ea. Daca nu are o alta optiune (INCA) sta cu tine, ca na, e la moda sa ai iubit acum
Eu zic sa faci pe indiferentu', nu-i mai acorda atata atentie, pentru ca ea o sa creada ca nu poti trai fara ea, deci esti ca "roata de rezerva".
Daca ti-a spus ca nu te iubeste, atunci las-o incolo de fata ca mai sunt destule Acum, ca o iubesti, stiu ca iti e greu sa o uiti, dar daca o iubesti cu adevarat, presupun ca ii doresti fericirea, iar daca ea nu e fericita cu tine, eu zic sa o lasi balta, pentru ca iti faci si tie rau, dar si ei
Poate ca nu e fata potrivita. Incearca sa mergi mai departe, luand cele intamplate drept o lectie
Nu o lasa sa se joaca cu sentimentele tale. Nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca...e chiar imposibil.
So, mergi mai departe
Bafta!
Parerea mea ar fi sa o ajuti sa treaca peste momentul asta al despartiri si ar trebui sa o intelegi si tu daca o iubesti, si fa-o sa uite de fostul..incetul cu incetul
Da-i jet gasesti alta, din ce ai zis tu mai sus eu am inteles ca ai fost doar o mantie de vreme rea, adica daca nu pleca fostul nu venea inapoi la tine, in parerea mea este ca ii dai prea multa importanta, deschide ochii lumea este mare