Crezi ca asta ajuta? Intr-adevar in acest moment îl pun eu
Este mai excitant cand ti-l pune ea. Incearca.
O sa incerc si asta, pe românește sa zicem in "foreplay" si pana in momentul in care pun prezervativul sunt 100% "up in momentul in care pun prezervativul parca vad o mumie si adoarme la loc instant
Cum a zis și darrio, e mai excitant și te-ar ajuta să rămâi în starea de excitare
Problema cu care te confrunti este de natura psihico-mintala si din acest motiv orice tip de prezervativ ai incerca sa folosesti, in momentul in care incerci sa-l montezi pe penis, pe fond psihic apare starea care provoaca scaderea nivelului libidoului, care la randul sai induce implicit pierderea starii de erectie si inmuierii penisului. In astfel de situatii toti cei care sunt afectati de acest sindrom psihico-mintal, apeleaza la serviciile unui psihoterapeut sexolog sau pur si simplu recurg la folosirea unei alte metode de protectie din cele existente la ora actuala, care in majoritatea cazurilor sunt mult mai sigure si eficiente. Multa sanatate!
Timp de 6, ani nu am folosit prezervativ deloc, am încheiat relația, am început alta si acum am început să folosesc, doar ca ma gandesc ca e si obișnuința sa fie fara?
Si eu inca lupt si tot degeaba, tot pe a ei o tine am încercat orice, am purtat si o discuție etc si eu am acceptat o cu toate defectele ei, multi in locul meu nu ar accepta
Inmuierea penisului este din cauza unei masturbari in exces. Lasa-te de masturbare si totul va fi ok apoi.