| Andrey172005 a întrebat:

Buna ziua TPU am sa va pun o întrebare mai "delicata" am 18 ani și 4 luni și nu am făcut vreodată sex.Nu că nu aș vrea problema e altă am un penis FOARTE FOARTE FOARTE MIC nu glumesc și nu fac Troll măsoară 5 cm flsc și 9cm in erecție completa țin să menționez că am avut 2 prietene dar nu am făcut nimic mai mult de vreo câteva întâlniri ce mai pot face am auzit că o operație de FALOPLASTIE m-ar ajuta să mi l mărească cu vreo câteva cm ce credeți am cv șanse cu 9 cm?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea ai cum sa iti schimbi marimea fara sa apara consecinte negative dupa. De ce nu te concentrezi pe alte aspecte care sunt pozitive? Nu are sens sa iti irosesti energia pentru lucruri pe care nu le poti schimba.

Presupun ca filmele xxx ti-au bagat in cap ideea ca barbatii trebuie sa aiba o anume marime, altfel nu fac femeile sa tipe de placere. Fals. Iar din perspectiva unei femei, un barbat care e atent la nevoile personale si la detaliile din acele momente intime, e infinit mai bun decat unul care doar stie sa penetreze cateva minute si apoi gata distractia.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi cel mai fericit dacă ai alege sa respecți planul Creatorului și ți-ai păstra virginitatea pana la căsătorie și te-ai căsători cu o fata virgina. Nu te-ar compara cu alții, ar considera ca e perfect asa cum ești.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

9 cm e cam mic, dar încă poți face treabă cu el, mai ai și 10 dește și o limbă. Nu trebuie să disperi.
După operație e posibil să ai o puță ceva mai mare, dar... Nefuncțională!

| anonim3247 a răspuns:

Caută una să te iubească pe tine și să fie virgină când o să faci sex cu ea.

| Fonk a răspuns:

Ai 18 ani eu 17 si nu situ cei aia sa vorbesti. Ala frumos si social o are mica, iar ala timid si urat o are mare. Ce chestie...

| AliceM99 a răspuns:

Daca ai degete si limba care fac treaba buna nu mai e nevoie de nimic, cred ca asta bate orice marime