anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU! Am si eu cateva nelamuriri. Cum sta treaba cu orgoliul intr-o relatie serioasa, la 16-17 ani? Am o relatie de 6 luni si, sunt destul de orgolios, si ea este, ne iubim foarte mult, reciproc, insa ea ma face uneori sa imi pierd mintile si ma determina sa-i spun: "nu mai suport, ne despartim", ceva in genul acesta. Eu o accept asa cum este, dar nu stiu, in unele momente ma determina sa fiu foarte orgolios si sa pun pret mai mare pe orgoliu, ceea ce nu e bine si regret f mult. Credeti ca e cazul sa las din orgoliu, daca las va profita de mine?, se va purta la fel?, i se va urca la cap? Nu vreau sa fiu calcat in picioare.

1 răspuns:
| Dav7id a răspuns:

Bine te-am gasit laughing asa patesc si eu laughing, eu las din orgoliu' meu. aproape ca nu-mi mai pasa de el, daca ei ii pasa de intr-adevar de de tine, va profita sa faca sa fie totul bine pentru amundoi, evident cu ajutor si din partea ta, daca se poarta la fel, vorbeste cu ea ca tu esti altfel, ea de ce nu poate, ce o tine din a face asta, daca i se urca la cap e copila, n-ai sa fii calcat in picioare, asta o sa creada ea, daca ar fi cum iti e tie ca este, nu prea sunt baietii "buni" si daca sunt luati in ras, inseamna ca nu sunt meritati de persoana respectiva.Eu zic sa calci pe orgoliu, da-l d - - - u.Salut!