anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU, am si eu nevoie de cateva sfaturi in privinta la ce voi spune: de cateva luni, dupa o relatie de cativa ani, sunt singur si ma simt la fel de singur, am 18 ani, in lunile acestea, am tot avut mici aventuri, am incercat sa cladesc o noua relatie, dar de fiecare data, se termina cu pareri de rau si toate relatiile pe care le-am avut, fiecare fata mi-a spus cam acelasi lucru: imi pare rau, ma simt asa prost fata de tine, dar nu mai putem continua, etc. DE CE TOATE FETELE se simt prost fata de mine? sunt prea bun pentru ele? chiar nu merit sa gasesc si eu o fata nivelului meu? Ca sa cunosc alte fete noi, am asa o sila...ma gandesc, iar o iau de la capat sau daca se intampla la fel cum s-a intamplat cu toate, nu cu una sau 2, TOATE. Prietenii ii numar pe degete, ba chiar, pot spune ca nu am nici un prieten adevarat, pe care sa ma pot baza, nu am pe nimeni cu care sa vorbesc, sa impartasesc gandurile, secretele, facand exceptie de la parinti, dar simt ca unele lucruri nu le pot vorbi cu ei...stiu ca voi intalni fata potrivita intr-un final, doar ca trebuie sa mai astept, dar pana atunci, am stari foarte nasoale, incerc sa le acopar cu diferite activitati, dar tot mai sunt momente, voi ce m-ati sfatui?

Răspuns Câştigător
| Setorrs a răspuns:

Frate stiu cum e. Tot ce pot sa ti spun e "Bitches be crazy" - Phillip Defranco. Incearca sa treci peste nevoia de a avea pe cineva langa tine. Venim singuri in aceasta lume si de plecat tot singuri plecam.

8 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate iti este dor de fosta prietena, ca poate inca mai detii sentimente pentru ea?
O relatie in ani nu se uita asa cu una cu doua, iti trebuie timp.

| Prometheus14 a răspuns (pentru Amelya02):

Nu-mi este, mi-a trecut destul de repede spre uimirea mea.

| Alcyon a răspuns:

Vorbesti de parca ai avea vreo 30-40 de ani, si ti-ar fi teama ca ramai neinsurat. Ai abia 18 ani! Ai tot timpul din lume, sa-ti gasesti perechea. Nu trebuie sa te descurajezi asa de repede.

| MiruD a răspuns:

Esti la liceu, facultate, ceva?
Incearca sa iti ocupi timpul invatand. Tu vrei ceva serios, dar fetele cu care ai fost poate nu sunt pregatite pentru o relatie de viitor. Si cand isi dau seama ca tu vrei asta, te lasa.
Ar trebui ca atunci cand ai relatie, sa nu aduci vorba de viitor sau relatie serioasa. Poate ai s-o sperii. Lasa lucrurile sa mearga singure, fara sa le fortezi. Toate la timpul lor.

| Prometheus14 a răspuns (pentru MiruD):

Liceu, ultimu an sunt..merci de sfat! big grin

| MiruD a răspuns (pentru Prometheus14):

Cu placere! happy

Răspuns utilizator avertizat