| Popescu20111 a întrebat:

Buna ziua TPU! Am si eu nevoie de niste sfaturi in legatura cu o fata pe care o plac extrem de mult. Aceasta placere a inceput cam din clasa a 10, tin sa precizez ca sunt un foarte bun prieten cu ea.Asadar eu am inceput sa ma atasez de ea din a 10, chiar daca la inceput credeam ca e o joaca sau un sentiment de amicitie, dar dupa s a concretizat.Asa ca i am spus ca o plac si la inceput era confuza si toate cele. Dupa care mi a spus ca si ea ma place, am devenit prietenul ei dar iata ca acum totul s a schimbat drasticcrying totul mergea bine pana cand a inceput scoala.am observat o schimbare de comportament si mi a spus intr una din zile ca ea nu ma mai vede ca pe un iubit, ci mai mult ca pe vechiul prieten.Si mi a spus ca in ciuda faptului ca ma place nu mai simte nimiccrying Eu sunt trist pentru ca o plac nespus de mult sad dar nu stiu ce sa fac? ce credeti mai am vreo sansa cu ea?puppy dog eyes. multumesc

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu ai ce face decat sa-i respecti dorinta. "Dragostea" nu apare la comanda, chiar daca sunteti "prieteni".

| N0xEterniS a răspuns:

Eu nu le am cu sfaturile,,, dar imi place povestea,,, Tine-te tare frate,,,, bft

| Kabuto79 a răspuns:

Bun deci evolutia prieteniei este iubirea
sau iubirea poate proveni dintr-o scantee. Daca iubirea evolueaza din prietenie poate fi o iluzie una falsa tu crezi ca o iubesti dar de fapt o iubesti ca pe o prietena foarte buna. Si daca chiar o iubesti petreceti timpu cu ea ca iubit, adica eu zic so ti mereu in brate so saruti sa-i spui co iubesti dar in acelasi timp sai fi si cel mai bun prieten

| CataaaaLinaaa a răspuns:

Imi pare rau sa iti zic asta...dar ea are in acest moment nevoie de gandirea prietenului cel mai bun, nu a iubitului: Vrei ca ea sa fie cu tine in forta, sau vrei sa fiti prietenii aia buni, adica tot apropiati? Profita de faptul ca ea nu e ca altele, care dupa ce se despart de tine te ignora sau asa... sfatul meu e sa il lasi pe iubit deoparte, si sa ii redevi prietenul ala de care are ea nevoie. Daca va fi vreodata cazul, se va apropia de tine puppy dog eyes