| CiocanAlex2001 a întrebat:

Buna ziua TPU.

Am si eu o intrebare, am facut dragoste cu partenera acum cateva zile, dupa ce am terminat mi-a mentionat ca nu am satisfacut-o cum trebuie. Tin sa mentionez ca am marimea penisului 24cm, sa fie asta problema sau ca partenera avea 50 de ani?(aceasta este o intrebare serioasa, rog seriozitate). Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

4 răspunsuri:
| Kanpeki a răspuns:

Presupun ca varsta e problema...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tu, ca multi alti barbati imaturi, pui mare accent pe dimensiunea sexului. Penisul tau este foarte mare, e greu de tot sa satisfaci o femeie cu el. Tu trebuie sa tii minte ca i un fel de handicap, ca penisul tau este prea mare pentru un act sxeual fara griji, ca trebuie sa ai o tehnica foarte buna pentru a satisface o femeie. Un barbat normal dotat are si el nevoie de tehnica, dar e mai usor decat la tine. Tu ai o problema serioasa si apan nu vei invata sa faci sex ca o arta, vei fi ocolit de toate femeile

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca nu tu esti de vina, ci ea este de vina ca nu ai satisfacut-o. Mai inceraca de mai multe ori si poate odata si odata o vei satisface. Succes!

| PikaPikaChuChu a răspuns:

Probabil varsta dar si faptul ca nu ai acordat suficienta atentie ei. ar trebui sa ii soptesti niste vorbe la ureche, asta ar ajuta