anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU am si eu o intrebare. Deci aud tot mai multe fete care se plang ca daca si-au inceput viata sexuala de la 15-14 ani nu se mai inalta, sau daca se masturbeaza la fel. oare e adevarat daca te masturbezi sau daca iti incepi vita sexuala nu te mai inalti? De exemplu am o colega in clasa, are 15 ani si 1m 68 cm si vrea sa se mai inalte 8-9 cm dar spune ca nu se va mai putea inalta ca si-a inteput viata sexuala(adica se masturbeaza.cred in fine) tatal ei are 1m82 iar mama ei ar 1 m 64 mai are vreo sansa sa se inalte 8-9 cm? si daca da cum? va rog help cel mai bun raspuns fundita:X:angrydaca gresesc scuze dar am tastatura blocata un pic, in ceea ce priveste chestia cu opritul din inaltat mi se pare ciudata chestia.sa nu mai cresti dar totusi voi ce credeti/stiti? )

21 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Cât de proastă să fii? laughing)

| Pustoaicka50 a răspuns:

Nu este deloc adevarat ca daca iti incepi viata sexuala sau te masturbezi nu te vei mai inalta din contra te dezvolti mai repede.Iar fata aceea este de ajuns de inalta tinand cont si de inaltimea alor ei.inaltimea intr-un fel se mosteneste cresterea si dezvoltarea oaselor se poate incetinii datorita fumatului si nu exista vreo modalitate de a se inalta ca vrea ea se poate inalta doar daca corpul ei este inca in dezvoltare ceea ce nu are cam nicio legatura cu inceperea vietii sexuale.PWP sper ca ti-am fost de ajutor

| ramoyoopisicel a răspuns:

Poti creste in inaltime daca faci sport, insa de la o varsta mai frageda. nu cred ca contactul sexual afecteaza cresterea sau dezvoltarea, cred ca in urma acestuia aceste lucruri se intampla mai repede. nu conteaza cat de mare e tata sau mama, cat iti e dat sa cresti atata cresti.

| ombladon a răspuns:

rolling on the floor) vezi ca daca faci sex oral o sa iti creasca sanii laughing))))

| Sinus a răspuns:

Sexu nu are legatura cu cresterea in inaltime. Practic sexul nu afecteaza cu nimic glanda tiroida!

| DakotaRoyse a răspuns:

Lol. Cine a zis asta?
Poveşti.
Până după 20 de ani, corpul încă se dezvoltă. Mai are timp să crească, să nu-şi facă griji.

| nekokami a răspuns:

Nu e adevarat. Unicul lucru de care depinde inaltimea sunt de gene.ex:mama meea are 1.73 iar tata 1.85, eu am 1.75 si sora mea 1, 70.Relatiile sexuale sau masturbarea nu are nimic de vazut cu inaltimea.Prietena ta e inca in crestere.eu la 15 ani aveam 1.58 laughing eram cea mai mica din clasa big grin Poate sa incerce cu baschetul, volei sau inot dar repet este inca in crestere.

| AFR81 a răspuns:

Fals!

| petalouda a răspuns:

Si tatal meu mi-a spus ca daca iti incepi viata sexuala nu te mai inalti, acum nu stiu. happy

| cuvant a răspuns:

Sexul nu are legatura cu cresterea in inaltine dar are legatura dezvoltarea organelor de reproducere.
colega ta are mai multe lucruri de la mama sa si de aceea are inaltimea respectiva

| ignore a răspuns:

Nu e adevarat. seamana cu mama ei happy

| CoquineNoire a răspuns:

Inseamna ca caprele de 2 m sunt virgine.

| ƊЄƝƳƧƧЄ a răspuns:

@Laura,deci nici eu nu cred ca este addevarat intrebarea aceasta am pus-o deoarece nu intelegeam de ce fetele se tot plang de chestia asta daca nu e adevarata, tu de ce spui ca sunt proasta?

| ƊЄƝƳƧƧЄ a răspuns:

@ombladon mda.te cred! Crede-ma nu am nevoie sa imi mai creasca si asa sunt prea mari.asa ca shh ca poate altele te cred:S

| Leon a răspuns:

In primul rand da-ti ochelarii aia jos si nu mai sta asa bosumflata cand vb cu noi ca nu e frumos. Daca nu stii macar sa zambesti ai sa mori mai devreme fie ca ai 1, 50 sau 1, 80.
Eu zic ca e mai bine sa iti ajuti intelectul sa creasca si corpul sa se dezvolte frumos dupa zicala 'ment sana in corpore sano'. E foarte valabila si include si activitatea sexuala. Documenteaza-te cand dai de o dilema, mai lasati draq stirile gossip ca va ia foc creierul.

| ƊЄƝƳƧƧЄ a răspuns:

@Leon daca eu vreau sa am ochelari si sa fiu bosumflata e problema mea.ok? eu nu te-am judecat pe tine nici tu sa nu ma judeci pe mine! nici macar nu ma cunosti si nici eu nu te cunosc! ok? nu ai niciun drept sa ma judeci! ce mi-ai luat tu ochelarii si nu stiu eu? can o sa mananci cu mine din aceeasi farfurie si cand o sa traiesc eu din banii tai atunci sa ma judeci pana atunci shhwinking

| Leon a răspuns:

Sora mea nu ridica glasul ca nu e cazul! De unde atata aroganta pe capul tau? Nu afirm ca iti lipsesc cei 7 ani de acasa pentru ca as fi probabil ipocrit. Totusi daca tu nu ai un auto-control si o auto-educatie atunci eu imi permit sa te caracterizez.
Ca sa ajungi sa mananci cu mine la masa trebuie sa inveti sa iei macar cateva examene importante ale vietii si sa stii cum sa te comporti.
Pana atunci, cand ceri ceva, invata sa asculti si sa respecti ideile celor mai 'experimentati' ca tine atata timp cat nu iti lezeaza in niciun fel integritatea.
Eu ti-am dat niste sfaturi folositoare, nu-mi raspunde 'botos' ca e imposibil sa ma impresionezi.
Inca odata repet nu fii aroganta si schimba-ti atitudinea asta cand ceri un sfat.
Deci da-ti jos ochelarii, relaxeaza-te, iar decolteul ala e cam exagerat pentru varsta ta.

| ƊЄƝƳƧƧЄ a răspuns:

@Leon nu ai dreptul sa imi spui ce sa fac laughingok? asa ca daca eu vreau sa am decolteu am sa am si nu mai vorbi de cei 7 ani de acasa.laughingrolling on the floorwhatever chestia e ca tu poti spune chiar tot ceea ce vrei nu ma afecteaza cu nimic deci hai sa o incheiem ca nu are rost aceasta discutie.serios.laughing)(btw daca am greseli sorry dar am tastatura blocata)

| Leon a răspuns:

Nu am zis de cei 7 ani de acasa, ma gandesc ca uneori te comporti la fel si cu parintii tai, era vb de tine nu de ei

| ƊЄƝƳƧƧЄ a răspuns:

@Leon Aceasta discutie nu are rost eu zi sa renuntam la cearta si la schimb de replici si sa facem pace ok?

| Leon a răspuns:

Ok, tu ai pus o intrebare, iar eu am rasp in felul meu. Recunosc ca am fost cam superficial la inceput, dar am rasp asa pentru ca eu prefer fetele care zambesc.
Desi ai reactionat gresit, vad ca totusi un echilibru demonstrezi ca il ai.
Sunt de acord cu tine si imi retrag cuvintele care zici ca te-au deranjat. happy
pa pa