| anonimul0826 a întrebat:

Buna ziua TPU Am si eu o intrebare legata de cum vb cu o fata pe mesenger nu prea am vb cu fetele pe mes mai mult fata in fata si as vrea sa am ajutati si pe mine sa-mi dati niste sfaturi cea as putea vb cu o fata pe mes cum s aincep convorbirea cum sa o fac sa vrea sa facem cunostinta in caz ca nu o cunosc si vreau sa aflu cate ceva desprea ea si lucruri din astea funda+vot

12 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Anonimule, daca tu nu esti capabil sa vorbesti cu o fata pe messenger atunci chiar nu vreau sa stiu cum te descurci in realitate cu fetele.

Daca vrei sa incepi o conversatie cu o fata te sfatuiesc sa incepi cu "Buna" iar mai apoi cu intrebari clasice de genul "ce faci?".
Despre ce puteti vorbi? Despre absolut orice vreti voi. De la chestii banale de genul ce a mancat dimineata pana la chestii extrem de complexe de genul ingineriei, medicinei, etc etc. Incearca sa gasesti pasiuni comune intre voi si discutati pe baza lor.
Sunt aceleasi "reguli" ca si la discutia face to face pe care ai spus ca o stii (ma indoiesc, daca ai fi vorbit cu fetele face to face ti-ar fi fost imposibil sa nu stii sa vorbesti cu ele si pe internet).

| h3r a răspuns:

Pai cu mine cum reusesti, huh?
Atata timp cat stii sa vorbesti civilizat, sa nu pari un pampalau, nu trebuie sa-ti fie teama, o sa fie ok.

Bafta, nu-ti mai face atatea temeri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod sigur ea va incepe sa te intrebe fel de fel de intrebari.Raspunde-i frumos,nu scrie in gen,,k fk bine'',ca nu dai prea bine.
Arata-i ca esti un om cult, invatat. Spune-i despre ce carti ai citit, despre calatoriile tale, despre ce faci in timpul liber, in vacanta, ce lucruri iti plac.
Apoi strecoara in conversatie 4-5 intrebari(dar nu deodata)despre ea.
happy

| anonimul0826 explică (pentru anonim_4396):

Citeste ceam skris mai sus
si vezi daca ai si tu raspuns la ia

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimul0826):

Am citit.Am raspuns.Am inteles ca nu stii sa scrii.

| LostInBubble a răspuns:

O saluti. O intrebi ce face, ce face in timpul liber, daca ii place sportul, ce muzica asculta. etc.
De la genul asta de intrebari veti incepe o conversatie lunga si frumoasa.

| anonimul0826 explică (pentru LostInBubble):

Da si daca ea e mai dificila si zice cum ar fi ke dracu vrei ma duapa ceami raspunde al aslaut sau pur si simplu ce vrei am inerveaza toate imi fac asa in loc sa fie mai kalme

| LostInBubble a răspuns (pentru anonimul0826):

Nu va spune daca vei avea rabdare si te vei exprima frumos.

| anonimul0826 explică (pentru LostInBubble):

Pai aceatsa exprimare nu-i frumoasa o intrab asa Buna cf? si multe ma ia cu ce vrei ma cei raspunsu asta nu-s edukate inseamna

| LostInBubble a răspuns (pentru anonimul0826):

Daca te ia cu asa ceva inseamna ca nu merita atentia ta.

| ralukuu a răspuns:

O poti saluta spunandu-i : BUNA! O intrebi ce culori ii plac.ce fel de baieti ii plac, daca are prieten, ce flori ii plac(daca ii plac), cum se intelege cu colegii, daca are prieteni, etc.etc.

| bogdan060 a răspuns:

Toate raspunsurile astea pot fi si foarte utile si foarte inutile...ma fetele de acum nu mai sunt asa... daca ii pui o intrebare gen''Ce flori iti plac?''in fata iti va raspunde dar pe la spate rade de tinewinking