Orice relatie la distanta scartaie. E firesc, nu de acolo e si vorba ochii care nu se vad se uita.
Eu nu am inteles de ce plângeați amandoi, dar nu conteaza prea mult.
Referitor la intrebarea ta depinde ce iti doresti sa realizezi. Poti realiza orice iti doresti inclusiv in tara, insa cu alte sacrificii, si ai sanse mai multe in afara (cel putin din perspectiva financiara), insa degeaba daca cheltui ceea ce castigi pe lucruri efemere.
In ce priveste planul pe care il are divinitatea cu tine, tin sa te dezamagesc putin. Acesta iti ofera posibilitati, depinde de tine sa actionezi pentru a profita de ele. Nimic nu e predefinit, noi suntem suma actiunilor noastre si a experientelor traite.
Eu iti dau un singur sfat. Orice ai alege, sa nu regreti niciodata propria hotarare. Mergi inainte si urmeazati propriile vise, cu actuala partenera, sau cu alta.
Multumesc pentru raspuns!
Dar nu as putea renunta la ea. Aseara mi s-a facut rau numai cand ma gandeam ca o pot pierde, am vomitat, numai aveam somn…
Fi barbat odata si termina-ti cu copilariile astea, fa un compromis si stai pe video cu ea cateva clipe seara sau cand suntem liberi pe langa venitul acasa la 3/3 luni, ca sa zicem ca echilibrezi balanta ca poate ea nu se simte bine fara tine, fa-i cadou un card bancar unde iti depozitezi 5% sau o suma din venit ce il poti face cadou, sa isi ia ce vrea, spune-i mereu ca acei bani sunt un fel de cadou saptamanal daca ati fi in aceeasi tara doar temporar pana revii in tara si te apuci de ce planuri ai.
Daca o cunosti ca e geloasa si stii ca nu ar trebui sa isi faca griji, demonstreaza-i cumva ca n-are temere de asta.
Daca cineva din cercul ei de prieteni / familie pune presiuni cu "unde-ti gagicul", nu stiu, consoleazo cumva.
Explica-i pe limba ei ce planuri ai si la final implic-o si pe ea, cel putin pentru aparenta ca faci totul nu doar pentru tine, ci si pentru ea.
Viata nu e grea, in trecut totul era manual, acum cu atata tehnologie pare ca nu s-a schimbat nimic, asta pentru ca au crescut totodata pretentiile, pur si simplu spune-i ce vrea sa auda 2-3 ani si daca vezi ca paraseste proiectul relatiei, adu ceva de care ea sa poata ramane inca putin timp
(esti sigur ca nu s-a indragostit de altul deja si cauta motiv sa nu para o nesimtita?)
Este o fara care nu este materialista. Ii este rusine si sa ii platesc eu la restaurant.
Nu cred ca m-ar putea inșela
Pur si simplu mi-a spus ca s-a saturat de distanță si ca sunt prima ei iubire si ii vine foarte greu cu distanta.
Mădălin, las-o pe ea și hai cu mine! Glumesc hehe, dar ascultă. Să nu te gândești să renunți la visele tale! Nu este cazul ca nu vă vedeți cu anii, o dată la trei luni este foarte ok, și există telefoane.
eu ca fată nu îi înțeleg comportamentul, adică ce-s 2-3 ani dacă vă vedeți des și vă iubiți la maxim? Acuma ca nu vrea să plece din România este mai complicat? Dar înțeleg foarte bine ca nici tu nu vrei să mergi acasă pentru ca acolo viața nu e ușurată și nici ieftină. Dar va rog un lucru, VORBIȚI! Nu lăsați să treacă zilele și să nu discutați asta, bine înțeles fără ceartă! Aveți o conversație adâncă despre ce vreți fiecare de la viață și ce vreți pe viitor. Poate vreți lucruri și drumuri diferite. succes și Domnul să te binecuvinteze și să-ți dea pacea și odihnă de care ai nevoie în aceste momente?
Las-o sa termine scoala. Pe urma mai vorbiti de viitor.
Daca vrea sa vina cu tine, face ceva in sensul asta? A luat vreun DELF?
"job-uri pe 3500 lei" asa sunt platite joburile unde nu e nevoie de facultate.
Ce putem sa-ti spunem? Cum iti asterni, asa dormi.
Nu e o idee buna sa-i trimita bani. Daca fata era la facultate in alt oras, ar fi fost de inteles, dar ea sta acasa parinti si e la liceu.
Sa-i aduca un cadou, o atentie cand vine el in tara, cu asta sunt de acord.
Odata la 3 luni? barbatul munceste, incearca sa faca un vis, ea necesita afectiune ce nu are de unde primi, atunci poate bani pentru cadouri ar completa temporar asta, altceva nu vad ce poate fi facut
Atunci ai 2 optiuni, ramane treaba asa, tu lucrand in alta tara, ea ducandu-ti dorul sau completezi acel dor prin ceva temporar, pana peticesti treaba financiara
Faci cum faci si cum simti. Tu iti alegi greul in viata. Depinde care sunt prioritatile tale. Ea nu vrea sa faca compromisul sa se mute din tara, si nici tu nu ti-ai dori asta. Nu uita ca relatia se poarte termina oricand, si sa fi venit degeaba in Ro, nu ai absolut nicio siguranta. Eu mi-as vedea strict de viata profesionala
denissuperman întreabă: