| Maria7474 a întrebat:

Buna ziua TPU. Am varsta de 38 de ani si in ultimul timp nu mai pot sa ma excit deloc... pur si simplu nu mi se mai scoala penisul. am incercat si cu soția. lucrez ca IT-st si creez proiecte. va cer ajutorul. Mulțumesc

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pot fi multiple cauze, psihice sau alti factori, diabet impotenta, mergi la un medic urolog sa te consulte si vezi el ce recomandă.

| MarianWLF a răspuns:

Ridica-ti testosteronul, mancanca sanatos, dormi 8 ore pe noapte, mult sport, mai ales cardio (alergare, bicicleta, role, inot), iti ridici ritmul cardiac, pui sangele in miscare, pentru ca de asta ai nevoie, face minuni.

"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strenght of which his body is capable"
-Socrates

Răspuns utilizator avertizat
| doctorandus a răspuns:

Fara laptop in poala. Testicolele au nevoie de racoare.

| relian a răspuns:

laughing Ceri ajutor pe TPU? Dar la un urolog de ce nu ceri ajutor? Mai spui ca esti si ce spui tu IT-st, e clara cit te duce mintea.

Cind ai probeleme medicale apelezi la ce anume, ghici ciuperca cei laughing
Asa ca mergi la urolog, ala te consulta, iti ia urina sa vada daca nu cumva ai ceva infectie, dupa verificare o sa afli cauza.

Ca idee, is cam 2 cauze pentru ce spui ca ti se intampla tie.
-Infectie urinara sau la prostata
- disfunctie sexuala, adica organele respective nu mai functioneaza corespunzator, ceva s-a intamplat si nu se mai produc substantele necesare unei activitati normale.

Daca este infectie, te duci si nu stai prea mult timp, se rezolva,. apoi organul in cauza va reveni la cum a fost laughing iar daca este disfunctie ai cam pus-o de mamaliga, nu prea are cine ceti face, ma refer sa iti rezolve problema la origine, dar se poate rezolva prin pilule, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji, daca scula e buna, are dimensiunile cerute, chiar daca nu mai este functionala, o faci sa fie laughing bati cuie cu ea, dar asta luind ceva ce corpul tau nu mai produce, adica cele pilule minune.

Dar cum am spus, sa afli cauza, mergi la docotor, pe aici pe TPU nu stau doctori, si chiar daca intrebi pe webisteuri medicale, aia tot asa or sa isi spuna, sa mergi la urlog, trebuie sa te vada, sa ce am mai spus mai sus.

Stai nitel laughing acu am citit mai bine, ai spus "am incercat si cu soatia " te citai, adica de regula tu faci sex sau faceai sex cu alte femei, mai putin cu sotia, sau le combinai, ori alternai laughing e bun si asa rau, daca poti de ce sa nu.

Cu cit mergi mai rapid la doactor cu atit poti sa iti reiei activitatile cu sotia cit si cu amantele laughing
Nu conteaza ce job ai, ma refer pentru problema ta, astea pot apare la orice barbat, se intampla, asa ca nu-i un capat de tara.

In ziua de azi is rezolvari pentru situatii ce ti se intampla acum si tie.

| Emilian65 a răspuns:

Singura persoana câte te poate ajuta, este medicul urolog. În urma consultului făcut de acesta, îți va spune ce este de făcut în continuare cu penisul tău.

| Miruna333 a răspuns:

Mergi la urolog sau terapeut sexual. Însă prima data, urolog clar. Nimeni nu te poate ajuta in online. E vorba de sănătatea ta și de căsnicia ta.

| iulia0514 a răspuns:

Cum ziceai domnul de mai devreme evitați sa așezați laptopul în poala de asemenea evitați și băile, dușurile fierbinți deși tind sa cred că e o problema psihică dacă nici cu amanta(având în vedere că a-ți zis ca nici cu soția nu va funcționează jucăria) am dedus ca aveți si o amanta pe acolo, dar desigur nu sunt medic sa pot ști exact de aceea va recomand sa mergeți la medic

| 4evergentleman a răspuns:

Fa mult sport, evită sedentarismul