| jomi234 a întrebat:

Buna ziua TPU as dori sa va spun am 15 ani si ma mastrubez de cativa ani dar regulat nu obsesiv este vreo problema marimea penisului este de 17 cm, aceasta mastrubare mi-ar putea afecta cu ceva >penisul? si daca este bine sa incep relatii sexuale cu fete?

Răspuns Câştigător
| Adyshor11 a răspuns:

Buna jomi234
din cite inteleg eu tu ai 15 ani si te masturbezi nu-i nici o problema cu penisul tau dar daca vezi ceva schimbari poti merge la un doctor ca sa nu iti risti viitorul deoarece daca apar dereglari poti sa nu poti face copii eu te sfatui sa mergi la un medic daca te deranjeaza cu ceva.si partea cu inceputul vietii sexuale eu cred ca asta vine de la sine daca te indragostesti de o fata ii poti propune chestia asta dar daca nu o iubesti nu fa asta deoarece si pe ea o doare daca tu nu o iubesti
sper sa te fi ajutat
multa bafta!
fundita?winking

1 răspuns:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cat timp nu faci exces,cat exista o limita nu vad ce problema ai putea sa ai.
Esti dezvoltat normal din cate inteleg,chiar mai dezvoltat decat media,asadar ai putea sa mai renunti la micul tau obicei si sa incerci o relatie cu o fata.
Este putin cam devreme, sa fiu sincera, dar cand ma gandesc la faptul ca prin masturbare pierzi o multime de vitamine si minerale, plus ca pot aparea fenomene de imperfecta functionare pe viitor, cred ca e mult mai bine sa cauti o fata...