| liviu_3401 a întrebat:

Buna ziua TPU as vrea sa mentionez ca am 16 ani si sunt virgin. am as vrea sa stiu cu ce prezervative sa o fac prima data sa nu existe nici un risc de sarcina pentru fata. pot sa folosesc prezervative mai groase alea sunt mai sigure? sa folosesc si lubrifant? si daca ai ata groasa este nevoie de ceva operatie? daca va trimit o poza cu ea imi puteti spune? id meu liviu_liviu94 dau funda!

Răspuns Câştigător
| Katheeeee a răspuns:

Indiferent ca ai contact sexual pentru prima data sau nu, intotdeauna sa folosesti prezervativ.Astfel nu exista riscul aparitiei unei sarcini nedorite sau a unei BTS.Acum,referitor la intrebarea ta, pentru a te simti mai in siguranta poti folosi Durex Extra Safe, care este si mai gros si lubrifiat suplimentar.Lubrifiant poti folosi daca vrei,si numai pe baza de apa[sa nu incerci cu ulei de bebelusi sau alte minuni,ca distrugi prezervativul si riscul de a se rupe creste].In legatura cu faptul ca ai ata mai groasa,nu e nevoie de operatie, ata nu trebuie neaparat sa se rupa la primul contact sexual, ca dealtfel la nici unul.Sunt multi barbati carora nu li se rupe ata niciodata. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu si nu uita: nici un contact sexual fara prezervativ! O viata frumoasa! happy

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Citește și aici, www.seximus.ro
Pa, pa.

| adaanda a răspuns:

Baietas,te sfatuiesc daca te mananca in penis si vrei sex, sa te apuci de treaba sa seduci fata.Sincer nu cred ca ar trebui sa o faci cu oricine, e mult mai frumos daca o faci cu pers.iubita.altfel mi se pare banal "sexul"