| liviu_3401 a întrebat:

Buna ziua TPU as vrea sa mentionez ca am 16 ani si sunt virgin. am as vrea sa stiu cu ce prezervative sa o fac prima data sa nu existe nici un risc de sarcina pentru fata. pot sa folosesc prezervative mai groase alea sunt mai sigure? sa folosesc si lubrifant? si daca ai ata groasa este nevoie de ceva operatie? daca va trimit o poza cu ea imi puteti spune? id meu liviu_liviu94 nu conteaza daca ata este groasa? sigur nu este nevoie de o interventie chirurgicala? nu stiti asemenea cazuri? raspunsuri... dau funda.

3 răspunsuri:
| Madilyn a răspuns:

Aaaa...Sunt mai rare cazurile in care trebuie interventie chirurgicala. happy Cred ca e suficient sa folosesti un prezervativ bun. Iti recomand o marca buna de prezervative : ACTACT; Adica : Atunci cand trebuie, asa cum trebuie. Le gasesti in orice farmacie. oh go on

| jojo_2491 a răspuns:

In primul rand felicitari ca te gandesti la fata. putini baieti in ziua de azi se gandesc sa nu lase o fata insarcinata, ca si cum ar fi doar fata obligata sa se protejeze.stai linistit, nu-ti mai fa atatea griji cu ata, cu prezervativul si altele.foloseste durex,sunt foarte bune, lasa totul sa dercurga natural, comporta-te cu fata ca si cum doar este pe pamant(mai ales daca si ea este virgina)si totul va fi minunat pentru amandoi.

Răspuns utilizator avertizat