E posibil sa fi fost insarcinata si sa fi suferit un avort sponta. E important s-o vada imediat un ginecolog, fiindca dupa avorturi spontane, adesea este necesar chiuretajul pentru a indeparta resturile embrionare.
Wow caz mai rar, de obicei aici vin doar cei speriati ca se vor alege cu un copil. Te felicit ca iti doresti un copil si pe tine si pe Iubita ta, dar dupa cum ai descris aici, din pacate nu cred ca este insarcinata.
Posibil sa ina menstruatia si peste sarcina dar in cazul acesta nu vinerosu inchis ci vine foarte putin si maroniu...e mai bine sa isi faca un test de sarcina sau sa mearga la un control ginecologic ca sa fie mai sigura pentru ca la ecograf se vede tot, iar testul se face dimineata cu prima urina, daca il face in timpul zilei nu va iesii prea clar. Multa bafta
Tot nu am inteles. Tu vrei copii sau numai ea?
La cum arata macelul asta descris de tine, deocamdata nu e gravida!
Buna Marius.
Stai putin sa inteleg si eu. Sunteti logoditi, adica aveti ganduri serioase unul cu altul. Ea isi doreste un copil, o familie. Tu ce iti doresti? Dupa cum ai descris mai sus pari foarte speriat in sensul asta. Iti doresti un copil cu ea? Sau o faci doar ca sa fie ea fericita? Mai bine zis "mai de gura ei"?
O femeie cand este insarcinata nu are menstruatie(rareori se intampla sa aiba). Si faptul ca i-a intarziat pot fi si dereglari hormonale sau a racit jos. Un test de sarcina elucideaza orice mister.
Succes!
Mutubal întreabă: