Dacă sunteţi la stadiul ăla în care părinţii se mai bagă în chestii de genul înseamnă că părinţii voştrii ştiu că sunteţi prea proşti să vă implicaţi în chestii de oameni mari.
Fata ar trebui sa ii spuna mamei ei ca decat sa o mina mai bine e sincera cu ea cand vine vorba de un iubit. Ea ar trebui sa aiba incredere in fiica ei pentru ca stie cum a crescut-o.
Nu stiu de ce am vaga impresie ca nu ai mai mult de 15 ani (tu si ea). Stiu acum ce ti se intampla tie ti se pare sfarsitul pamantului si ca nimeni nu mai iubeste asa tare ca tine si este "nedreptatit". TIMPUL o sa rezolve totul si peste ani o sa iti aduci aminte si o sa zici "vai ce prostut eram".
Ca sa iti remediezi situatia acum, nu stiu ce sa zic dar ce "iubire" e aia cand ea pune inaintea iubiri voastre "tv-ul tableta telefonul etc"?
Bafta
Frate daca fata te-a lasat sa o saruti din prima zi eu cred ca ea vrea sa faca tot posibilul sa fie cu tine si tu ar trebui sa ii zici sa nu mai vina cu parinti... pentru ca asta provoaca numai necazuri eu cred ca ea isi da silinta sa o lase cu tine
bafta
George0197 întreabă: