| Boston a întrebat:

Buna ziua TPU, ce am sa va explic eu in urmatoarele randuri nu este deloc un caz obisnuit, va asigur.Sa incepem.Este vorba de o tema foarte des intalnita, dragostea dintre doi adolescenti, dragoste interzisa de catre parinti.Stiu ca multi dintre voi imi veti spune ca raspunsul cel mai simplu si cel mai adevarat este "despartirea", insa sper ca, cu ajutorul unor informatii (argumente) pe care vi le ofer, sa puteti sa ma ajutati cu aceasta dilema.In primul rand un scurt istoric.Prima oara ne-am cunoscut pe facebook, dupa aceea, am ajuns sa ne placa unul de altul si am decis sa ne declaram iubirea (deocamdata doar scrisa). Urmatoarea zi, am fost la ea la scoala si acolo, tipic adolescentiilor, ne-am aratat dragostea unul fata de celalalt prin complimente, saruturi, etc... (excluzand relatii sexuale). Ziua urmatoare, planuiam sa ma intalnesc cu ea, insa asta se pare a fi fost o "ambuscada" pentru ca ea a zis ca vine singura si a venit cu mama ei.In urma unei discutii, ei bine, nu chiar foarte delicata, ramasese stabilit sa nu mai am treaba cu ea.Peste 2 zile, fata imi zice prin facebook, ca mama ei isi cere scuze pentru comportamentul ei si ca ne lasa sa ne intalnim.Din cate stiu eu, aceasta schimbare poate sa se datoreze unei consecinte psihologice mama-fiu si anume, fericirea pentru copilul sau.Revenind,totul a mers bine pana acum 2 luni cand ne-am certat si ne-am "despartit" (temporar). Aici cred ca s-a produs ceva.Aici am nevoie de ajutorul vostru TPU.Pentru ca, dupa multe convorbiri, noi ne-am impacat, insa ea are frica sa ii spuna asta parintilor ei pentru ca "nu vreau sa pierd telefonul,tv-ul,tableta, cadoul de craciun, cadoul de ziua mea", "tata zis ca el e contra oricarui baiat".Eu presupun ca daca ea ofera argumente despre cat de fericita e si daca aplicam "lantul intereselor" : mama vrea note, eu vreau iubire, daca ea ma lasa sa iubesc si eu ii dauc note bune suntem fericiti, e posibil sa remediem cumva aceasta situaite si sa o aducem la loc ca pe vremuri.Va multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca din prima zi in care v-ati intalnit fata te-a lasat sa o saruti iar dupa a venit la intalnire cu ma'sa imi dau seama ce gandire adolescentina are, asta e aia cu care ai vrut sa te sexuiesti, fata de nota 10?

| unknøwn a răspuns:

Dacă sunteţi la stadiul ăla în care părinţii se mai bagă în chestii de genul înseamnă că părinţii voştrii ştiu că sunteţi prea proşti să vă implicaţi în chestii de oameni mari.

| BlueViP a răspuns:

Fata ar trebui sa ii spuna mamei ei ca decat sa o mina mai bine e sincera cu ea cand vine vorba de un iubit. Ea ar trebui sa aiba incredere in fiica ei pentru ca stie cum a crescut-o.

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Nu stiu de ce am vaga impresie ca nu ai mai mult de 15 ani (tu si ea). Stiu acum ce ti se intampla tie ti se pare sfarsitul pamantului si ca nimeni nu mai iubeste asa tare ca tine si este "nedreptatit". TIMPUL o sa rezolve totul si peste ani o sa iti aduci aminte si o sa zici "vai ce prostut eram".
Ca sa iti remediezi situatia acum, nu stiu ce sa zic dar ce "iubire" e aia cand ea pune inaintea iubiri voastre "tv-ul tableta telefonul etc"?

Bafta happy

| danimare a răspuns:

Frate daca fata te-a lasat sa o saruti din prima zi eu cred ca ea vrea sa faca tot posibilul sa fie cu tine si tu ar trebui sa ii zici sa nu mai vina cu parinti... pentru ca asta provoaca numai necazuri eu cred ca ea isi da silinta sa o lase cu tine

bafta