| Psychofuckingsocial a întrebat:

Buna Ziua TPU!
Cunosc o fata, o iubesc big grin, acum un an i-am spus ca-mi place de ea pe mess si ea a zis ca nu.Acum(eu ma duc cu ea cu autobusul si stam in aceeasi statie)glumesc cu ea, vb pe mess (lucruri >>:happy si nu stiu parca iar o plac si simt ca si ea ma place dar nu stiu nu pot sa eu spun... Deci parca ma`r lega cineva de gura.Eu ma inteleg ffff bine cu ea chiar stau in banca cu ea la scoala dar... nu stiu mi se pare ca vrea sa fim doar prieteni buni.nu stiu as vrea sa o cuceresc si as vrea sa eu arat ca eu nu o plac, o iubesc.
Va rog ajutatati-ma cu orice!
Funda garantat pentru. cel mai bun raspuns.
P. S:Mi-e frica sa nu ma mai respinga si de data asta frustrated...

6 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Nu are rost sa incerci,e in imaginatia ta ca ea te place.Din cauza dorintei,din moment ce stati in aceeasi banca, etc...Te cunoaste, si te simte ca un amic.Nu are ce sa ii placa la tine mai mult decat un amic, nu are rost sa incerci.Parerea mea...Singurul dezamagit vei fi tu, si pe langa asta pierzi si un prieten.

| Pastiluţă a răspuns:

Păi mai încearcă să îi dai de înţeles.Dar dacă nu vede deloc chestia asta spune-i tu.Fi bărbat.Îţi înţeleg teama asta de a nu te respinge din nou dar eu cred că încercarea moarte n-are.Şi văd că tu spui că o iubeşti şi chiar foarte mult.Atunci să ştii că dragostea e o cauză pierdută pentru cel ce nu luptăwinking.Fă tot ce-ţi stă-n putinţă să-i dai de înţeles asta. Multă baftă! :*

| Deea a răspuns:

Uite parerea mea. Incercati sa va jucati adevar si provocare. Pune un coleg sa o provoace sa te pupe. Nu te astepta sa accepte din prima. Prin acelasi lucru am trecut si eu. Nu l-am placut prima oara dar apoi a aparut scanteia si suntem impreuna. Daca si ea da semne ca te place atunci nu mai ezita. Si incearca sa te uiti adanc in ochii ei. Daca si ea accepta sa se uite in ai tai si face un zambet din ala de indragostita atunci e clar. Multa bafta!

| Bondgirl_7645 a răspuns:

Intreab-o daca are pe cineva sau ii place de cineva. Poti de exemplu sa o intrebi (dar cand sunteti doar voi doi si fata in fata, nu pe mess) >
1. Daca spune ca bine, ca are pe cineva, atunci e clar ca trebuie sa iti iei gandul de la ea(stai linistit, sunt sigura ca sunt o gramada de fete dragute care vor sa fie cu tine)
2. Daca spune ca nu are pe nimeni atunci esti un norocos...profita de chestia asta si spune-i ca nici tu nu ai pe nimeni, dar ti cu adevarat la ea. Daca si acum te refuza intreb-o de ce nu vrea...cel putin sa stii si tu, dar eu cred ca ea te place doar ca e timida. Orice raspuns ar da spune-i ce simti, nu e nicio rusine sa iti arati sentimentele. spune-i ca iti place mult de ea si te gandesti tot timpul la ea. Poate isi da seama ce iubit ar putea avea. Eu iti urez multa, multa bafta si sa fi fericit alaturi de fata pe care o iubestiwinking

| Dyller a răspuns:

Sincer trebuie s-o intrebi in fata nu pe mess.
Daca nu asta e.Doare, dar daca iubesti trebuie sa stii sa lasi.
Eu am fost in situatia de a fi de 2 ori cu o fata si tot ce imi doresc acum e sa mai fiu cu ea o data, dar la mine sunt mai multe obstacole.
Si nu te descuraja daca zice nu ca o sa intalnesti o gramada de fete in viata.

| danylove37 a răspuns:

Nu mai fi asa... spune-i in fata... daca ea iti raspunde la gesturile tale sigur e ceva, poate ca te place. pot spune ca sunt in acceasi situatie.bine putin mai diferita chiar daca dau sfaturi nu pot nici eu sa fac asta sai zic.eu st fata. si poat ca fetele sufera mai mult.niciodata cred ca nu o sa-i spun chiar daca noi am mai avut un gen de realtie.ia-ti inima in dinti si zii. bafta