| TotEu1993 a întrebat:

Buna ziua TPU.
De 2 luni aproximativ dimineata cand plec la munca, cam 80% din zile in statia de autobuz ma intalnesc cu o doamna 30-40ani, frumoasa, micuta de statura s-a.m.d. Parca imi da semne, se uita la mine sau mi se pare mie. Mergem cu metroul in aceeasi directa, la Victoriei la metrou se pune mereu in fata mea parca intentionat sa ma uit la curul ei. Ieri mai ca se urca pe mine mai putin de 1 metru, asta pe peron nu in metrou sa spuneti ca este inghesuiala. De vreo 2 ori a stat in metrou langa mine pe scaun.
Poate sunt eu paranoia sau nu stiu cum sa interpretez situatia.
Nu o cunosc, am vazut-o doar in statia de autobuz.
Ma gandesc odata si odata sa o bag in seama si sa ii cer nr de telefon.
*Am 26 ani, insurat, copil.
Ce sfaturi imi dati?

Da stiu nu este ok ce se intampla, am o familie. Dar cand vezi o tipa asa care si-o incearca, nu iti vine sa o ierti, odata merita(fara repetitii).

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poate este prietenoasa si-ti zambeste doar ca sa se simta protejata de posibilii ciudati, care ar putea-o acosta.
Daca esti un om cinstit si corect, ii dai pace si nu-i faci avansuri, ca risti sa-ti distrugi casnicia, dintr-o prostie.
Daca voia ceva de la tine, sarea pe tine, iti facea ea avansuri, dar simplu fapt ca ea merge inaintea ta, nu este un avans, ci un mod bun de a se proteja de ciudatii de pe strada
Nu mai incerca sa faci scenarii aiurea, ca nu ai vreun motiv intemeiat.

11 răspunsuri:
| Razvan_Iordache_1998 a răspuns:

Sincer... ti.as da 2 răspunsuri. Unul pro si unul contra. Cel contra e : gândește.te la familia ta. si cel pro : dacă tot zici ca parca si.o încearcă, stii vorba aia -încercarea moarte n-are-.nu ai ce pierde dacă o abordezi

| Passatb6 a răspuns:

Are curu' bun? O ajut eu daca este, tu oricum este insurat, ai copii, ii pacat ca sa strici casnicia.

| ywar a răspuns:

Cand ma gandesc ca altii nu-si gasesc o femeie buna sa vietuiasca pasnic, si cei ce au acasa o situatie stabila, vor altceva. Asta e in natura umana: vrem totdeauna ceva ce nu putem obtine. avem un serviciu bunicel si linistit, dar poate nu prea bine platit, noi vrem bataie de cap. Avem acasa o femeie/barbat care ne iubeste, noi ne "indragostim" de colegul/colega de serviciu care vine mai despuiata la munca. Avem posibilitatea sa mergem intr-o excursie pe acre ne-o permitem, noi vrem in Martinica, la Marea Caraibelor. Dumnezeu sa mai inteleaga natura umana.

| Hammurabi a răspuns:

Deh... cine te-a pus să te însori?
Acum stai și ascultă sfaturile lu' AnaMaria50 laughing
(nu că ar avea dreptate...)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aici e o poveste cu un troleibuz, dta pune în loc de troleibuz, metrou.
https://www.youtube.com/watch?v=Y7X6qUM5MZw

| Fatamuntilor a răspuns:

Insurat,copil...poate e o ispita pusa de nevasta ca sa te incerce!rolling on the floor
Lasand gluma la o parte. gandeste-te ca daca ai incerca o aventura cu acea femeie, risti sa se repede ceea ce nu-i bine pentru familia ta!

| darrio2007 a răspuns:

Daca te uiti doar la curul ei, mai bine vezi-ti de familie. Nu da vrabia din mana pe cea de pe gard.

| Rux04 a răspuns:

Salut. Ai o familie deci te sfătuiesc s-o lași. Fluturii din stomac apar și dispar. Dacă va afla soția va suferi.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca ar fi cazul sa treci cu vederea aceste gesturi facute de ea si sa iti vezi de familia ta. Este mai de pret ce ai acasa(copil si sotie), decat ce vezi in metrou.

| TotEu1993 explică:

In Berceni?

| 90210 a răspuns:

Foarte frumos...n-am ce zice.