| Alexandru_8811 a întrebat:

Buna ziua TPU! De doua zile nu stau linistit, e prima data cand sunt nevoit sa apelez cuiva, prietenei mele de 2 zile ii intarzie ciclul menstrual. A fost un contact sexual foarte scurt, fara a termina treaba.Sunt foarte nedumerit, nu stiu la cine sa apelez in continuare, testul de sarcina a iesit negativ... dar totusi ciclul menstrual este in intarzieresad. va rog dati-mi un sfat, multumescbatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| catalina_8997 a răspuns:

Poate fi doar o dereglare hormonala si de aceea sa ii intarzie, asteptati sa treaca cel putin o saptamana de la contactul sexual ca sa faceti un test de sarcina ca mai devreme il face degeaba. Aveti putina rabdare si nu intrati in panica deocamdata, dereglarile hormonale pot surveni din o gramada de motive. bafta

2 răspunsuri:
| X_9155 a răspuns:

Calmeaza-te ca nu e nicio problema. se mai intampla, esti la inceput si de aia te tot stresezi. a facut test si a iesit negativ + nu s-a finalizat actul. e ok

| JiYeon_1512 a răspuns:

2 zile, hm, posibil sa fie si stresul sau alte cauze, nu neaparat sa fie vorba de o sarcina. Daca ii intarzie si urmatoarele zile, eu sugerez sa mearga la un control pentru ca este posibil sa fie ceva in neregula cu ea.