| steauamagica a întrebat:

Buna ziua tpu..eu am o disfunctie sexuala.Adica nu pot duce un contact sexual pana la capat.In timpul actului imi moare subit si abia daca il si pot incepe iar dupa ejaculare potenta mi se duce rapid. Vreau sa stiu daca potent forte pastile sunt bune de ceva.Mentionez ca am varice, ambele picioare steatoza un reflux esofagian si sa stiu daca imi va da reactii adverse la inima, cap sau ce imi recomandati?

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Cred ca ar trebui să mergi la medic daca, chiar crezi ca ai o problema.
Doar ca tine cont, scăderea erectiei poate sa apara si pe fond psihologic.Adica sa te inhiba ceva, sa nu te poti relaxa, pur si simplu sa ai un blocaj mental.Iar faptul că imediat după act "doarme" e perfect normală.
Mergi mai bine la un urolog si iti va zice ce e mai bine.

| steauamagica explică (pentru Freya1):

Probabil nu am gasit acel ceva care sa imi deblocheze acea bariera psihica.iar cu dr mie jena.nu mi ai zis de acele pastile daca is bune sau nu!

| Freya1 a răspuns (pentru steauamagica):

Parerea mea este ca doar medicul poate sa iti prescrie pastile daca e cazul, mai ales ca ai si problemele pe care le ai.
Deci nu, nu cred ca sunt bune.Medicul este solutia iar daca mergi la un bărbat nu cred ca are de ce sa iti mai fie jenă, in fond cu asta se ocupa.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru steauamagica):

Acest lucru nu este o problema rusinoasa. Nu esti primul si nici ultimul cu asemenea probleme pe care-l are ca pacient doctorul. Chnezii au o zicala: "Tot ce-i omenesc nu-i rusinos".