Din pacate, fetele sunt demulte ori manipulate de baieti, mai ales la varsta ta cand presupun ca nu ai multa experienta. Bucura-te ca nu a fost mai rau si lasa intamplarea asta sa fie o lectie, data viitoare sa fii mai precauta. Dar tu nu esti vinovata cu nimic.
Daa ca e vina lui ca tu te indragostesti ca te loveste peste picior
Mai sado-masochista asa? ))
Iubirea nu are treabă și probleme cu cine se căsătorește cu cine.
De ce să te simți vinovată că tu iubești pe cineva?
A fost o iubire care s-a terminat. Acum urmează alta.
Degeaba ai 16 ani „pe hârtie", dacă mintea încă mai copilărește pe la grădi...
„Îndrăgosteala" asta a ta e doar o închipuire, ceva care numai la tine în căpșor există.
Dacă a vrut să-ți capteze atenția (intenționat)? Desigur. Dacă a vrut să te îndrăgostești de el? Nici vorbă - dar nu ar fi refuzat o partidă de sex (sau măcar peting), dacă ar fi văzut că ești dispusă să-i oferi așa ceva.
"ma întrebat dacă vreau sa îi țin eu telefonul, i-am zis da și atunci când am luat telefonul mi-a atins mâinile"
Vezi cât de riscant e să-i ții telefonul cuiva când ai 16 ani?
Imediat te îndrăgostești.
Te-a facut sa te indragostesti de el? ))) Prin ce? Chiar nu a facut nimic baiatul.
S-a distrat si el putin. Ai 16 ani, o sa te mai "indragostesti" de cel putin 142352523 de ori.
1. Ia cartea de gramatica si baga invatat. Scrii si te exprimi ca o analfabeta, ceea ce probabil ca si esti.
2. Ai o gandire de adolescenta in calduri cu tendinte de udare la chilotel.
3. Baiatul are 19 ani, macar e teoretic persoana majora. Tu ai 16 ani si vrei si tu calut. Ia-ti gandul.
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: