| iness_2185 a întrebat:

Buna ziua TPU, i-am acceptat sa-i fac sex oral amantului meu, dupa ce am terminat sa inbracat si a plecat ca si prima data si mi-a zis ca o sa ma mai sune si o sa mai vb credeti ca el are sentimente pentru mine? si el a vrut sa-mi faca mie dar nu l-am lasat. atunci a zis ca bine lasa ca la aldoilea numar de sex iti fac si eu dar din pacate nu sa mai inamplat ca sa imbracat si a plecat.,,,, mia povestit unpic de familia lui ca nu prea se intelege cu sotia si ca vrea sa se desparta de ia credeti ca simte ceva pentru mine daca sa plans la mine? si mi-a zis sa astept ca o sa ma sune credeti ca dupa ce am acceptat sa-i fac sex oral o sa ma mai caute?

25 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Felicitari! Ai fost hartia lui igienica! La mai mare! Acum poti spune ca esti o hartie igienica folosita! Ce e si mai dureros e ca nici apa nu a tras dupa tine! Esti mult prea josnica atunci cand te lauzi ca ai un amant! straight face

| liviu42 a răspuns:

Pentru un alt sex oral daca o faci pana la capat, cu siguranta.

| candora a răspuns:

Ce dusa. Pai mi se pari destul de mare dar nu stiu inca de ce nu esti la curent ca o amanta p-u barbat este femeia considerata refugiu sexual ieftin. tongue

| candora a răspuns:

Sa nu uiti sa ne anunti si pe noi, sintem curiosi, te-a mai sunat? I-ai mai facut sex oral? big grin

| ThePunisher a răspuns:

S-a folosit de tine pentru a obtine favoruri sexuale. Te-a convins sa i-o sugi, si-a varsat laptii in tine, si a plecat. And they all lived happily ever after... skull

| Graphee a răspuns:

- Deci între cuvintele amant şi relaţie serioasă, nu există legături. Iar dacă are soţie, este mai bine să nu te bagi între ei. Chiar dacă nu se înţeleg bine, aceasta este decizia lui. Mai bine vezi-ţi de viaţa ta...

Numai bine.
P.S: intrebari care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc"etc) la Ce presupune o raportare?
Mai multe pe: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| chelie91ptm a răspuns:

laughing) ce parasuta

| ciresicaSiatat a răspuns:

Doamne la ce crezi ca visezi? chair crezi ca isi va parasii familia pentru una care stii doar sa s*** p***? probabil te va cauta pentru acelasi lucru

| AnnaMaria a răspuns:

Lol,te foloseste doar sa se simta bine...straight face

| KissSummer a răspuns:

P-R-O-A-S-T-A.winking 1. la mana pentru ca nu sti sa scrii de aia ti'am zis ca esti proasta si 2 la mana ai facut ceva ce nu trebuia sa faci, daca esti panarama e clar ca ai acceptat usor. O Doamnee ce penala estilaughing

| Casiana a răspuns:

Poate ai probleme in familie si el la fel de recurgeti la o relatie extraconjugala, pe care oricum nu o incurajez.Insa,nu sunt in masura sa judec asta! Cred ca ar trebui sa astepti si in primul rand sa vorbesti deschis cu sotul tau. Stii tu, cu minciuna nu traiesti mult! La un moment'dat vei avea regrete pentru ceea ce faci acum.

| jojo_2491 a răspuns:

La tine sunt mai multe probleme.nu ai spus cati ani ai tu si cati ani are el, de cand sunteti amanti de cand nu se mai intelege cu sotia si de cand nu ai mai trecut tu pe la scoala.cum poti sa scrii asemenea lucruri cand ar trebui sa intrebi cand se incepe clasa intai? si chiar nu ti-e rusine sa spui la toata lumea ca strici familia cuiva? stii ce se spune? pana cand cateaua nu ridica coada, cainele nu-i da tarcoale.in traducere,pentru tine,adica el a incercat si a vazut ca tine,dar tu nu te-ai gandit ca poate are si un copil acasa,poate pleaca de la tine si isi bate nevasta ca nu vrea sa i-o suga,cum faci tu.tu esti manta de vreme rea,cand nevasta-sa nu vrea, are ciclu sau are omul chef de un oral, vine la curva si isi face poftele.desparte-te de el si inscrie-te la scoala.

| jojo_2491 a răspuns:

Si inca ceva:sunt femeie.

| jojo_2491 a răspuns:

Nu mai incerca sa imi trimiti mesaje private ca te-am blocat.e clar ca nu ai inteles nimic din ce ti-am scris, si eu si ceilalti useri, ramai ce esti:o curva.dar nu mai pune intrebari tampite ca murdaresti site-ul.ar fi trebuit sa postez aici mesajul pe care mi l-ai trimis, dar eu am preferat doar sa te blochez.ramai sanatoasa cu sexul tau oral si fa in continuare la toti cei pe care-i prinzi in patul tau ca asa e bine si frumos.

| ralu_1668 a răspuns:

In primul rand as vrea sa stiu ce varsta ai.in al doilea rand sa simtit obligat de avrut sa iti faca oral,vazand ca ai refuzat, a doua oara nu a mai interbat, in al treilea rand el in tine vede un refugiu si sexual si mintal.il calmezi doar prin faptul ca il asculti si ca al eliberezi (intelegi ce vreau sa zic) si spun asta pentru ca certurile din familie il epuizeaza si poate duc si la lipsa de sex si in al patrulea rand e mai mult ca sigur ca nu o sa divorteze pentru ca are o familie si familia implica multe responsabilitati(copii, sentimente, sotie nu uita ca de ea s-a indragostit prima oara)si daca o va face(sa divorteze) si ramane cu tine ce te face sa crezi ca nu o sa plece de langa tine cum a plecat de langa familia lui.parerea mea este sa termini relatia pana nu se agraveaza si afla nevasta si dupa aia te pricopsesti si cu nevasta pe cap si ramai si cu regrete ca s-a despartit o familie.baieti sunt

| Diana14_2954 a răspuns:

Scuze ca ti-o spus... dar ai fost o proasta. scuze. poate nu-mi permit pentru ca esti mare decat mine. dar asta e. Dc ti-ai inselat sotul/iubitul? ce nu aveai la el. ai ai gasit la nenorocitul acesta? u pe cine iubesti, pe sot/iubit sau pe amantul asta de 2 bani? NU O SA TE MAI CAUTEE! Si-a satisfacut poftele si "pa cu tine". Ai facut o prostiewinking. Vezi u cum o repari, dar nu te mai lasa asa dusa de val. oh go on. doamne... de acord cu GaBy

| KatAcestUtilizatorNuMaiEPeTPUxD a răspuns:

Sincer, sper ca nu te superi, dar adevarul e ca ai fost proasta si el a profitat de tine straight face

| nIMic_3176 a răspuns:

Mie daca mi-ai face sex oral, te-as cauta. Bafta!

| DjAxL a răspuns:

Nu o sa te mai caute, ti-a spus o poveste trista si te -a facut sa accepti sexul oral cu el(si-a indeplinit sarcina/misiunea de a isi satisface poftele

| GaByScream a răspuns:

Mare e Gradina ta Doamne da multi au sarit gardul in ea

| Sofiaღ a răspuns:

Bună.
Nu cred că o să te mai caute. Eşti cam naivă. Îmi pare rău pentru tine. Câte scuze mai pot găsi şi băieţii aştia pentru a ne ajunge la inimă şi a ne manipula.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offf...ce naiva esti
Imi pare rau sa-ti spun dar nu cred ca o sa te mai sunestraight face.S-a folosit de tinestraight facepentru el ai fost doar o aventura. Faptul ca ti-a povestit tie problemele casniciei lui nu inseamna ca simte ceva pentru tine.Simtea nevoia sa se descarce, nicidecum ca te iubeste.Foarte probabil o sa te sune ca sa ti-o mai traga o data...si inca o data si tot asa.Pentru el ramai amanta dar tot cu sotia lui ramane...asa sunt barbatii. Daca vrei sa te mai vezi cu el, va trebui sa accepti ca vei ramane doar la statutul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama lui de nesimtit, unde sta ca il omor!

| cretu8330 a răspuns:

Servus iness. daca i l-ai facut ca lumea cu siguranta te suna, iar daca vrea sa intre cu botu la savarina lasa-l ca no sati para rau.cand intri cu limba in actiune excitate si tu nu sta ca o vaca
ceau si bafta

| alexelen19 a răspuns:

Ma da esti o tarfa si o parasuta nu te mai cauta so folosit de tine cum sa te mai caute u esti doar curva lui si