Bună!
Poţi rămâne însărcinată doar dacă el ejaculează în vaginul tău sau dacă lichidul spermatic pătrunde în zona organelor tale genitale.
Documentează-te mai mult înainte de a face acest prim pas pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu.
O zi bună!
Tare asta!
Rau de tot...)))))) degeba are 18 ani
Daca tu sari din floare in floare este problema ta
Ultima data cand am citit eu in almanahe o femeie putea ramane gravida doar in urma unui contact sexual neprotejat cu partener de sex masculin. Daca "isi da drumu in ea" - ce naiba mai inseamna asta?, parca s-ar parasuta de pe bloc atunci dansa poate ramane insarcinata.
In cazul tau draguta cine, cum "si-a dat drumu' in tine"?
Stai linistita, incepe scoala luni te asteapta batalii importante! Nu iti consuma resursele pe tampenii.
Stai linistita si nu te lua dupa lume.Multi te critica dar si ei poate tot asa au facut la prima experienta sexuala.Pe viitor Fi mai atenta si i-ati un par pentru animal in cazu in care nu vine cu prezervativ.:-p.
Nu
Daca nu te-a penetrat nici insarcinata nu esti
Pastreaza-ti energia si mintea (pe care o mai ai) pentru prima zi de scoala. Chill!
H ah ah ah ha
Bahahaha )))
Cee-i ma?
Ti-am mai zis, pur si simplu imi plac raspunsurile de genul asta
Isi fac efectul mai bine decat o injuratura, iar pe deasupra iti mai trebuie si creier ca sa intelegi
Nu esti gravida, mai informeaza-te inainte sa faci sex ca esti pe langa cu subiectul.