Am trecut si eu prin asta. E greu la prima relatie, mai ales daca esti timid. Tu trebuie sa vorbesti cu ea, fie pe mess fie la scoala(pe mess, acum ca e vacanta) si dupa cateva zile ai putea sa ii zici ca o placi si sa o intrebi ce parere are despre tine. Daca spune acelasi lucru o intrebi daca vrea sa fiti impreuna si ai rezolvat. O inviti in oras, discutati, va tineti de mana, va comportati ca un cuplu.
Daca ma refuza ce sa fac?
Preferi sa stai si sa astepti sa faca ea primul pas? De obicei fetele asteapta ca baietii sa faca primul pasa. Nu castigi nimic daca stai si astepti, daca nu ii spui ea va crede ca nu o placi si interesul va disparea. Mai vorbeste cu ea pe mess si invit-o in oras pentru a-i spune ca o placi. Daca accepta sa iasa cu tine, mai mult ca sigur te place, asa ca lasa timiditatea deoparte. Si eu am fost in situatia ta, pana la urma i-am spus si totul a iesit bine. Curaj!
Păi, eu am tot 13 ani si baiatul pe care îl placeam era foarte timid, vazand ca e asa...m-am departat ușor de el, și nu l-am mai placut! Sa nu patesti și tu la fel! Mai bine fa-ti curaj si intreab-o daca te place, dar mai bine pe mes ...ca are si ea mai mult tupeu! NU ai nimic de pierdut! SUCCES!
Nu are rost sa iti fie rusine,daca te gandesti la ea, spune-i, ce ai de pierdut? Daca spune pe la scoala nu ai de ce sa iti faci griji, le poti spune colegilor ca tu ai avut curaj sa ii spui nu ca altii, daca esti timid esti privit de sus, prinde curaj si incredere.Nu are rost sa stai si sa te holbezi dupa ea.Ai incredere in tine pentru ca o sti:poti mai mult de atat
PS:Succes!