"Am folosit prezervativ, iar la sfarsit prezervativul era intact"
fii liniștită!
Am facut un test pana la urma. E negativ acum sunt 100% linistita
Ok
Riscurile de sarcina in cazul tau sunt 0 dar ca sa fii corect informata pe viitor, afla ca la 2 saptamani dupa un contact sexual, 99% testele vor ieri negative. Adica faci total inutil un test de sarcina mai devreme de 21 de zile de la actul sexual. Asta pentru viitor si pentru a fi informata.
1.) Fiindca ati folosit intotdeauna prezervativul si la terminarea fiecarui act sexual intretinut prezervativul a fost intreg si intact, reiese ca acesta si-a indeplinit rolul si rostul sau de a fi folosit si anue pe cel de a NU permite sa ajunga sperma in vagin. Rezulta ca in acest caz este cu totul imposibil sa se poata forma sarcina.
2.) Bineinteles ca pentru linistea ta atat cea psihico-mintala cat si sufleteasca poti sa faci un test de sarcina, chiar si in situatia in care esti convinsa si stii precis, ca rezultatul va fi negativ.
3.) Caracteristica ciclului menstrual de a fi de tipul REGULAT sau NEREGULAT este determinat pur si simplu de modul in care functioneaza glandele endocrine : normal si corect ori in mod defectuoas ceea ce influenteaza intreaga activitate hormonala din organism. Din nefericire pentru femeile care sunt in situatia ta, trebuie spus ca de regula numai in foarte putine/rare cazuri pe masura ce inainteaza in varsta ciclul menstrual poate sa se regleze intr-o oarecare masura, sau uneori acest lucru se poate intampla dupa prima sau a doua nastere.
De obicei reglarea ciclului menstrual la o lungime cu un numar mereu constanta de 28 de zile (lungimea considerata ideala) se poate realiza doar medicamentos, prin folosirea pastilelor AC (anticonceptionale) prescrise de medicul ginecolog in urma unei consultatii prealabile. Multa sanatate!
Am fost anul trecut la ginecolog pentru asta. Si voiau sa iau ac. Dar nu am luat pentru ca am zis ca e mai bine asa
Poți face un test peste o săptămână, dacă nu apare menstruația până atunci (la două săptămâni de la contact poate să nu arate pozitiv, chiar dacă ai fi deja însărcinată). Atunci măcar o să fii sigură și scapi de stres.
Altfel... e degeaba.
Cum a fost? dureros?
Daca ati folosit prezervativ nu suntt sanse sa ramai. Probabil ca-ti va veni ciclul de asta te simti asa.
Hmm. A fost dureros la inceput. Dar pe parcurs a fost mai ok. Primele 3 dati m-a durut gen la inceput. Dar acum nu mai am probleme. E placut
RRSecularHumanist întreabă: