anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU. Incerc sa-mi inving jena si sa imi scriu aici problema desi probabil multi nu cred ca vor citi ce am scris si putini vor raspunde. Citesc site-ul asta destul de des si am observat ca unii oameni gasesc rezolvari la probleme. Sa-mi incerc si eu norocul.

Ma cheama O., sunt baiat, am 23 de ani si de-o vreme am niste ganduri care ma cam sperie, nu i le-am zis nimanui pentru ca intr-un fel mi-e rusine si pentru ca mi-e frica de reactii.

Pentru a nu mai lungi vorba, intrebarea mea este: un baiat destul de ok care pana acum un an era 100% straight si care nu a avut niciodata vreo legatura cu gayi s-ar putea indragosti de un alt baiat? Sa se indragosteasca, nu sa aiba vreo simpatie sau sentiment de admiratie fata de el. E posibil? Il cunosc de cand eram mici, suntem prieteni de mult timp.

V-as ruga sa nu dati raspunsuri la misto, e o situatie care ma face sa ma inchid foarte mult in mine si care ma face nefericit pe zi ce trece. Ce-as putea face? Sa nu-mi spuneti sa-mi fac prietena fiindca la momentul asta nu pot.

4 răspunsuri:
| anonima3389 a răspuns:

De ce nu poti? nu simti asta? poate ar trebui sa te duci la un psiholog, el te poate ajuta si te poate face sa intelegi ce se intampla cu tine.te simti atras de fete? poate esti bi....in legatura cu intrebarea ta,eu nu pot sa stiu ce ai, u singur trebuie sa-ti dai seama de asta si, ti-am zis, poti cere oricand ajutorul unui psiholog, nu este o rusine.

| ramonika125 a răspuns:

Cred ca nu este ceva atat de groaznic, fiecare are personalitatea lui daca crezi ca ai putea avea o relati cu un barbat asta este decizia ta, daca te temi de parerile clor din jur inseamna ca iti este jena cu tine insuti, poate este doar o atasare fata de el fiind prieteni de atata timp, discuta cu el si daca simti ca nu poti consulta un psiholog, fi tare si treci peste asta. pup

| AdyAdeluş a răspuns:

Uite eu sunt pe contul lui soru'mea.Eu sunt baiat si, de asemenea eu am facut sex cu un barbat nu este o rusine.Nu a vorbit nimeni multi m-au intrebat daca este frumos si altele.Deci nu te teme.

| Georgi2011 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa nu iti mai fie rusine de cine esti cu adevarat nu esti singurul cu o astfel de problema.Nu este nimic de care sa iti fie rusine, si ca sa nu mai fii inchis in tine ar trebui sa discuti cu cineva apropiat tie un prieten o prietena ruda in cineva care ai tu incredere te vei simti mult mai bine dupa. Sper ca te-am ajutat!