| AlexBTR a întrebat:

Bună ziua, TPU, mă bucur să vă cunosc, mie îmi place de o femeie matură de vreo 40 de ani, dar nu dă semne că mă place și nu prea mă vede la față, deoarece am 17 ani, dar mă simt încă copil și foarte trist. Mă puteți să mă ajuta, dacă vreți!

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai crescut fara o relatie apropiata cu mama?
Crezi ca vreo femeie de 40 de ani cu caoul pe umeri se incurca cu cibeva de 17 ca peste cativa ani sa o lasi balta? Mai bine riaga_te lui Dumnezeu ca la timpul pe care El il cknsidera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.

| dullcat a răspuns:

Foarte trist este cum intrebarea aceasta revine la fiecare cateva luni sau saptamani, mereu alt cont nou.

| Invictusman2025 a răspuns:

Daca nu are fantezii cu adolescenți nu ai nici o șansă cu acea femeie,că ea e matura,cu capul pe umeri,realizată profesional,social,tu ești la debut,nici măcar la anul vei fi! Ele caută bărbați puternici cu statut social,realizati pe toate planurile nu copii sa ii crească. Și eu la vârsta ta eram la fel, mă atrăgeau femeile mature foarte mult, am realizat că sunt copil și nu am nici o șansă!
Nu da că nu își pune mintea cu copii. Nu ai nici o șansă, mai bine caută una de vârstă ta. Sunt multi băieți, bărbați care nu sunt in stare sa agate nici una de 20 de ani, una de 40 de ani e imposibil! Eu zic sa te axezi pe școală, fără școală și job bine platit nu te baga nimeni in seama, vei fi respectat în funcție de ce job ai așa vremuri trăim în prezent.

| AlexBTR explică (pentru Invictusman2025):

De ce caut fete de vârsta mea și nici nu le vreau.

| vasileparnaie a răspuns:

Oho iti plac si tie milfurile?