| useremi28032021 a întrebat:

Buna ziua TPU. Merita sa te sinucizi pentru ca nu ești aproape de sufletul drag din cauza părinților ca nu sunt de acord ca fata lor de 16 ani și 5 luni sa aibă relatie? Doar chestii de sinucidere îmi vin in cap, părinți nu ii mai dau voie nici măcar sa ia legătura cu mine online.

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Bro, uite care e situația...Calmează-te in primul rand,se vede că ești distrus psihic, însă acorda-mi puțin timp citind ce-ți scriu și trage concluzia tu.
Ideea este in felul următor:Nu,nu merita sa te sinucizi pentru iubire. Iubirea cum vine,așa pleacă,însă tu ramai același.
Înțeleg că are o viață grea, înțeleg că o iubești și că vrei sa o salvezi,însă asculta aici NU CARA MAI MULT DECAT POTI DUCE,adică nu lua și povara ei în carca ta sa te distrugi.
Oricât te-ai lupta tu sau chiar și dacă îți dai viața în mâna ăluia necurat,crede-mă că o să fii uitat din prima săptămână.
Poate ea o sa te aibă pe conștiință,însă puțin probabil.
Într-adevăr, viața e nedreaptă și na, înțeleg gestul tau de a o salva, însă situația asta nu e ca in filme.
Posibil sa descoperi ulterior niste chestii care te vor șoca și de ce? Merita acest sacrificiu?
Asculta aici, fi o secundă las și restul timpului curajos. Daca renunți la ea, vei scăpa de toate problemele.Asta e adevărul.
Când încerci să ții o funie și vezi că îți lasa semne pe mana, lași funia, nu o tragi mai tare, nu?
Așa și aici.

21 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Observ ca ti-ai facut alt cont pentru a posta aceeasi intrebare.Mergi urgent la psiholog daca la 19 ani vrei sa te sinucizi numai din atata lucru.

| useremi28032021 explică (pentru dullcat):

In fiecare seara ma înfrunt cu mine n-am mâncat 4 zile apoi am fost dus la spital in stare de inconstienta mi-au dat câteva calmante m-am liniștit puțin eu vorbit cu mine multe chesti despre cum sa nu îmi iau viata mi-au dat ceva medicamente pentru liniște calmare dar degeaba nu este niciun efect și tot acele gânduri in vin in cap chiar nu știu ce pot face

| useremi28032021 explică (pentru Hyperion7):

Încerc din răsputeri și ma doare sufletul când știu ca ea nu este bine și suferă dacă ea ar fi fost bine nu era nicio problema dar ma doare îngrozitor de tare pentru ca a crescut in ochi mei timp de 3 ani?

| Hyperion7 a răspuns (pentru useremi28032021):

Te înțeleg, dar nu ai ce face.

| dullcat a răspuns (pentru useremi28032021):

In primul rand trebuie sa te ocupi de viata ta, nu a altora. Ceilalti sunt mereu pe planul doi.Crezi ca daca ajungi in groapa ii faci un bine? Ii aduci durere nu numai ei ci si parintilor tai plus la inca vreo 20 de apropiati din partea ta.Ar trebui sa ai mai multa intelepciune decat ea, sa te angajezi in primul rand iar pe supereroul sa faci dupa. Vorbeste cu fata sa sune la Telefonul copilului daca este abuzata si pusa ca sluga. Tu nu poti face nimic altceva din exterior, lasa-i pe cei competenti sa actioneze.

| useremi28032021 explică (pentru dullcat):

Crezi ca acționează cineva?
Fata nu este bine este pe post de sluga a părinților ei este normal așa?
24/24 in casa și sa aibă grija de frați mai mici când ambi părinți nu sunt acasă e normal așa pe bune?

| dullcat a răspuns (pentru useremi28032021):

Da, actioneaza, spre deosebire de tine care vrei sa te sinucizi.

| Hyperion7 a răspuns (pentru useremi28032021):

Bro, uite care e situația...Calmează-te in primul rand,se vede că ești distrus psihic, însă acorda-mi puțin timp citind ce-ți scriu și trage concluzia tu.
Ideea este in felul următor:Nu,nu merita sa te sinucizi pentru iubire. Iubirea cum vine,așa pleacă,însă tu ramai același.
Înțeleg că are o viață grea, înțeleg că o iubești și că vrei sa o salvezi,însă asculta aici NU CARA MAI MULT DECAT POTI DUCE,adică nu lua și povara ei în carca ta sa te distrugi.
Oricât te-ai lupta tu sau chiar și dacă îți dai viața în mâna ăluia necurat,crede-mă că o să fii uitat din prima săptămână.
Poate ea o sa te aibă pe conștiință,însă puțin probabil.
Într-adevăr, viața e nedreaptă și na, înțeleg gestul tau de a o salva, însă situația asta nu e ca in filme.
Posibil sa descoperi ulterior niste chestii care te vor șoca și de ce? Merita acest sacrificiu?
Asculta aici, fi o secundă las și restul timpului curajos. Daca renunți la ea, vei scăpa de toate problemele.Asta e adevărul.
Când încerci să ții o funie și vezi că îți lasa semne pe mana, lași funia, nu o tragi mai tare, nu?
Așa și aici.

| Giulia911 a răspuns:

Nu se merita sa te sinucizi pentru nimic în lume. Vei avea timp de relații mai târziu, acum trebuie sa.ti vezi de școală nu de iubiți. Nici ai mei nu au fost de acord sa am iubit la 16 ani și uite ca n.am murit dacă i-am ascultat.

| Altinbek a răspuns:

Ai mai pus mai demult întrebarea asta.

| tunoi88 a răspuns:

Niciodata nu trebuie sa te gandesti la asta! Ai 16 ani si toata viata inainte si parintii nu te pot tine sechestrata. Daca ai ajuns la 16 ani mai am 2 ani si dupa poti sa faci ce vrei! Nu trebuie o secunda sa te gandesti la asa ceva!

| careestefazafrate a răspuns:

Nu merită să te sinucizi, iubirea nici măcar nu exista. De ce vrei sa îți pierzi viata, pentru ceva ce nu este real? în lumea asta exista peste 4 miliarde de fete, nu este ea nici unica, nici singura.

| Tekken33 a răspuns:

Nu merita, in schimb merita sa te ții de studii sa înveți sa termini o facultate nu sa lucrezi prin fabrici cu liceul terminat sa suferi toată viata sa lucri pe salarii mizerabile. La 18 ani poti sa faci ce vrei tu cu viata ta, părinții nu mai pot avea control parental asupra ta dar, dacă stai sub acoperișul lot trebuie sa ii asculti, de abia când vei deveni total independenta vei putea sa ai control total asupra proprii vieți. E dureros, te înțeleg, ți greu sa te împaci cu ideea asta, dar sinuciderea nu e o soluție, ești tânăra, ai toată viata înainte sa iubești și sa fii iubita.
Poate părinții tău considera ca acel băiat te influențează negativ și te abate de la lucrurile elementare pe care chiar proprii părinți ți le-au impus.

| useremi28032021 explică (pentru Tekken33):

Eu sunt băiatul am locuit 3 luni cu ea și familia ei și o țin drept sluga pentru a avea grija de ceilalți 6 frați mai mici de asta s-a saturat de viata pe care o duce cu familia ei

| Tekken33 a răspuns (pentru useremi28032021):

La 18 ani poate sa plece și sa facă ce vrea cu viata ei, se poate muta la tine sau sa mergeți amândoi sa stați în chirie și sa uitați trecutul și unii oameni care va fac nefericiți. Cert este ca trebuie sa învețe sa termine un minim liceu deși cu ala nu face nimic, nu prea se va descurca, de abia abia te descurci cu studii superioare. Oricare ar fi situația asta nu e caz sa se sinucidă, nici ea nici tu!

| useremi28032021 explică (pentru Tekken33):

Nu se poate duce nici la școala tot din acea cauza pentru ca trebuie sa stea in fiecare zi cu frați mai mici 24/24 doar in casa nici la magazin nu are voie sa iasă

| RareshStapanulRaspunsurilor a răspuns:

Atata timp cat acestia nu te lasa sa ai un iubit da poti

| Ciakanika12 a răspuns:

Mai plimba ursul. Noua moda a pu li fricilor:sinuciderea. Date-n p i z d a ma - tii si omoara-te, cretinule. Un idiot mai putin. Te-n gura sa te f u t.

| marcoglass a răspuns:

Pacat

| Adina1978 a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun, pustiule! Iti place sa dai in fund si in gura ca i-s amatoare?