| floarmog69 a întrebat:

Bună ziua TPU!
Mie imi plac foarte mult fetele, eu consider ca tu ca barbat/femeie, este cel mai plăcut sentiment cand esti alături de persoana iubită.
Eu când am excitare, as face sex si cu un barbat, iar după ce imi trece, făcând stiti voi, nu as mai face sex cu un barbat pentru nimic in lume!
Ce înseamnă asta, sunt bisexual sau nu, sau trebuie să-mi fac o relație cu o fata, eu am 14 ani si nu am avut nici-o relație.
Va rog din toată inima sa ma ajutati cu sfaturi!
Va mulțumesc mult!

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Cel puțin bisexual curios.

| Kufu95 a răspuns:

Ești Bicurious.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Lasa sexul pana faci 18 ani!
La 14 ani ai de invatat pentru Evaluarea Nationala!
Dupa ce iti folosesti creierul mai mult, ai sa vezi ca nu mai ai intrebari tampite!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La 14 ani nu ai varsta necesara pentru a incepe o relatie sexuala, iar daca deja te gîndesti sa faci sex cu un barbat este clar esti homosexual si o sa ai parte numai de boli transmisibile sexual, ar trebui sa te preocupe școala nu sexul, esti la varsta la care ai de invațat ai de terminat un liceu, dar daca tu deja incepi sa te gandesti la sex te vei nenorocii, sex poti face după 18 ani, nicidecum la 14 ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Esti doar un copilas mic, care acum decopera organul sexual, acum are erectii si crede ca tot ce vede este pentru sex.
Faptul ca stai cu mana pe cuc si te exciti NU te face nici gay si nici bisexual!