Chiar pari un tip inteligent. Se pare că ai iubit-o și încă o mai iubești. Nu-i nimic rău în asta. Doar că tu poți să ai toate sentimentele bune din lume pentru ea, dacă ea nu simte nevoia nici măcar să te aibă ca prieten, atunci chiar îți pierzi timpul.
Uneori nu toate lucrurile merg așa cum ne dorim în viața asta, obișnuiește-te cu ea. Nu știu de ce îți e frică de reacția altor oameni. O poți băga în seamă în orice context, poți să-i zici că voiai să vezi ce mai face, cum o mai duce, care e viața ei. Nu mai pune preț pe părerile altora pentru că cel mai important e ca tu să te simți bine, nu ce cred alții despre tine. Oricum e imposibil ca toată lumea să te placă.
În orice caz, bag-o în seamă, vezi cum se comportă față de tine, dacă e rece atunci e clară treaba : treci peste, mergi mai departe. Nu ai de ce să îți pierzi timpul cu persoane ce nu te apreciază sau care nu împart aceleași sentimente cu tine.
Îți poți umple timpul cu alte activități ce îți vor lua gândul de la ea.
În orice caz, din punctul meu de vedere nu are rost să îți mai bați capul cu ea, dacă voia să mai aibă de-a face cu tine atunci nu se încurca cu acel băiat. Eu unul chiar cred că ea doar vrea să râdă de tine, e amuzant că tu crezi că ea vrea să vadă dacă ești gelos, dar de ce nu te gândești că ea vrea doar să-ți facă rău? Nu ai de unde să știi cât de mult ai rănit-o. Iar o fată rănită e capabilă de foarte multe lucruri...
Sfatul meu e să cunoști alte fete, e posibil ca una din ele să te aprecieze și să te iubească mai mult decât stimabila. Și atunci vei uita cu siguranță de ea. Timpul e prețios, nu-l pierde degeaba inventând tot felul de scenarii în care ea încă te iubește, vrea să te facă gelos sau că într-o zi se va întoarce în brațele tale.
Viața e destul de simplă, doar că tu alegi să ți-o complici destul de mult. Concentrează-te mai mult pe acele persoane cu care te simți bine în prezența lor, nu ești obligat să ieși și să-i vezi cum se pupă. Tu ești stăpânul vieții tale. Nu mai pierde timpul, fă o schimbare în viața ta.
Tie ti se pare ca este unica fiinta de genul feminin pe planeta? Chiar ca esti de compatimit.Incearca sa-ti gasesti fericirea alaturi de cineva care chiar te accepta si iubeste. Asta ar trebui sa faci, sa devii stapan pe tine.
și ce ar trebui să fac? să îmi petrec restul zilelor murind de dorul ei?
păi dacă continui așa, normal că n-ai cum să o uiți. ea e fericită cu altcineva acum, înțelege asta. o să apară și fata potrivită pentru tine, și o să-ți treacă și starea asta. e vorba doar de atașare aici.
Esti cel mai dulce baiat, jur. Ai vorbit foarte frumos despre ea. Mi-a placut. Acum, bineinteles ca in timp ce citem fiecare fraza, imi ziceam: "bai, asta e prost? Cum frate sa o sarute altul si tu sa nu faci nimic?! Uite-l ma, cum spune ca ii este dor si nu face nimic. Cica asteapta un hei. E prost, pe bune. Sau poate nu, nu e prost este doar indragostit, dragul de el." Cel mai cumplit sentiment e dorul, atunci cand ti-e dor, doare. Iti provoci durere singur. Masochistule. )
Ori te risti, ori te retragi ca oricum, lumea asta pare plina doar de prosti ce s-au iubit! (zicea cineva)
Nu mai pune intrebari ale caror raspunsuri le gasesti si singur! Urmeza-ti dragostea chiar daca drumurile ei sunt grele si abrupte. Si nu uita sa-ti asculti inima.
(si apropo, sa-l bati rau pe ala de ti-a luat iubita)
Si tu esti cea mai duce fata care m-a facut vreodata prost. Jur.
Multumesc, in mare parte , cam pentru toate cuvintele.
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: