| diesel94 a întrebat:

Buna ziua TPU!
Problema mea este urmatoare( problema iubitei mele)
facem sex neprotejat de vreo 6 luni, ea are ciclul neregulat i vine c-am la 31 de zile, si luna asta trebuia sa-i vina pe data de 19 fiindca atunci se implineau 31 de zile, dar nu i-a venit...(pana acum nu i-a mai intarziat niciodata atat, ii venea tot la 31 de zile dar azi deja e a 33-a zi...
e posibil sa aiba ceva dereglari hormonale? daca in seara asta nu-i vine o sa faca un test de sarcina Doamne Ajuta sa fie Negativ!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este posibil sa fie o dereglare hormonala, dar este posibil sa fie si o sarcina. testul facut in seara asta poate fi luat in seama doar daca e pozitiv. Daca e negativ, nu inseamna nimic fiindca este mult prea devreme pentru un test de sarcina concludent. Ca sa va puteti baza pe el, testul trebuie facut dupa minim 7 zile de intarziere din prima urina de dimineata si dupa minim 10 zile de intarziere din urina de peste zi. La doua zile de intarziere, posibilitatea de a fi fals negativ este de aproape 50% (adica din doua femei insarcinate care isi fac test in a doua zi de intarziere, una va avea test negativ, desi e insarcinata).

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Asta sa va fie invatatura de minte ca sexul nu e numai placere ci responsabilitate!

Protectia este pe primul loc, nu orgasmul!

Abh
| Abh a răspuns:

Este prea devreme sa faca testul de sarcina, acesta se face la o intarziere de 10 zile a menstruatiei. Daca intr-adevar o iubesti, trebuie sa o si respecti, asa ca protejeaza-te cu prezervativ de acum incolo.

| TeoPT a răspuns:

Doamne Ajuta! Si daca e negativ, folositi frate prezervativ, nu costa o avere, si vei avea un orgasm mai intens daca te exciti mai greuwinking si ea la fel.

Tineti cont de faptul ca pana acum ati facut o prostie fara margini. Daca e pozitiv, asta e o lectie de viata pe care n-o sa uitati niciodata. Daca e negativ, ti-am zis ce sa faci.

| lyrics a răspuns:

1. e problema VOASTRA!
nu e problema ei, ca nu a facut sex singura
sa-ti fie rusine pentru treaba asta.
poate sa fie o dereglare, dar poate fi si o sarcina.
testul se face de la 21 de zile de la contactul sexual neprotejat, 7 zile de la intarzierea menstruatiei cu prima urina de dimineata ar fi de preferat.
daca face testul mai devreme e posibil ca rezultatul sa fie gresit.
costa atat de mult un prezervativ?
sau si tu te gandesti la placerea ta?

| Pacala a răspuns:

Uite de aia nu-i bine ca fetele sa se culce cu baieti de 16 ani, ca tine. Da` daca pe ele nu le duce capul sa se protejeze, de ce sa va pese voua, pustanilor, de cele pe care pretindeti ca le iubiti?happy Ea merita sa ramana insarcinata, sa vada cum e un avort la 16 ani. Si tu... nu meriti o iubita, atata timp cat nu stii ca trebuie sa ai grija de ea. Copii cretini.

| Pacala a răspuns:

Vezi poate de acum iei prezervative si nu-ti mai bati joc de prietena ta. Eu inteleg ca ai 16 ani, cred ca te-ai apucat prea devreme de sex, dat fiind ca habar nu ai sa iti protejezi iubita, dar gandeste-te ca e pacat de viata ei daca se alege cu o boala sau un bebe. Deci cumpara prezervative de acum!

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Asa sa faci
si pe viitor fiti mai atenti si protejati-va

| Lora a răspuns:

Pai daca nu are ciclul regulat e normal sa-i vina mai devreme sau mai tarziu decat trebuia sa-i vina, poate n-aveti ghionul sa iasa pozitiv.Bafta

| diesel94 explică:

I-a venit menstruatia...multumesc pentru sfaturi

| diesel94 explică:

Ce nu intelegeti ca nu imi bat joc de ea? o iubesc enorm de mult... e prostia omeneasca, nu bataie de joc